KRZNENI POSLOVI

Ideje za dom koje će vlasnici mačaka jednostavno obožavati

 Samara Vise
Kako učiniti da se vaš umiljati krzneni ljubimac ludo zabavlja dok vas nema doma da mu dajete svu pažnju ovoga svijeta? Imamo nekoliko genijalnih ideja!

Vlasnici mačaka za svoje će mezimce napraviti baš sve. Kažu da su mačke prave manipulatorice, a kako i ne bi bile kada su tako umiljate? Njihovi vlasnici za njih će napraviti sve. Sigurno ste doživjeli situaciju u kojoj imate osjećaj da je vaš ljubimac pomalo ljut na vas jer ste ga ostavili dugo samog kod kuće. Kako biste spriječili takve situacije i zabavili svoje kućne ljubimce, imamo nekoliko odličnih ideja za DIY projekte. Sigurni smo da će vas vaši krzneni ljubimci nagraditi s dodatnim umiljatim predenjem.

Lia Griffith

Uzmite iglicu i konac i ruke i zabavite se nekoliko sati izrađujući mače miševe u kojima će vaš ljubimac jednostavno uživati. I to zato što ćete igračku napuniti osušenom mačjom metvicom. Izrada je jednostavna, a upute pronađite na blogu Lia Griffith.

Lia Griffith

Oni spretniji sa šivaćom mašinom neće moći odoljeti ovoj košari za mačke. Za naše krznene ljubimce samo najudobnije i najbolje, zar ne? Osim što će vašem ljubimcu pružiti udobno mjesto za odmor i maknuti ga iz vašeg kreveta, vanjski dio savršen je oblik grebalice. Detaljne upute kako napraviti ovu košaru možete pronaći na blogu Lia Griffith.

Meow Lifestyle/Almost Makes Perfect

Zaštitite predmete u svom domu jednostavnim užetom koje će poslužiti ujedno kao dekoracija. Izradite vazu koja se neće razbiti ako se sruši ili samo omotajte dio nekog namještaja s užetom. Vaši ljubimci, "profesionalni grebači", će vam biti itekako zahvalni. Upute za izradu vaze pogledajte na blogu Meow Lifetyle.

Dapper Toad

A kakvi ste s pletenjem? Ako znate plesti, vaš krzneni ljubimac će vam biti zahvalan na ovom toplom i udobnom domu. Ako ipak ne znate plesti, ovaj projekt je toliko jednostavan da vam može poslužiti za učenje osnovnih bodova. Upute potražite ovdje.

Laura Gummerman for A Beautiful Mess

Sve mačke su i više nego posebne, stoga ih tako trebamo i tretirati. Kada ste već upoznali svog ljubimca, zamislite ga kao osobu. Koja bi mu bila omiljena boja, omiljeni uzorak, pjesma, hrana, koje godišnje doba bi obožavao? Inspirirajte se ovim zamišljanjem i dizajnirajte mu kućicu baš po njegovom ukusu. Ne možemo garantirati da će provoditi vrijeme u njoj, ali smjestite one miševe koje smo prethodno spomenuli i udobni pleteni pokrivač, možda se navikne. Upute za izradu nalaze se na blogu A Beautiful Mess.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 18:09