PONUDA TRAJE 5 DANA

IKEA za Međunarodni dan kave nudi popust od 15 posto!

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje kave!

Jaka i intenzivna ili ipak nešto nježnija i blaga? Kakvu god kavu od spomenutih najviše voljeli, jedno je sigurno - svatko od nas ima svoju omiljenu kavu bez koje jednostavno ne može. S obzirom na to da se 1. listopada službeno obilježava Međunarodni dan kave, IKEA je pripremila nevjerojatno iznenađenje za sve ljubtelje ovog čarobnog toplog napitka!

Od 30. rujna pa sve do kraja ovog tjedna, točnije do 4. listopada u robnoj kući IKEA možete pronaći različita kuhala, šalice, ali i ukusnu kavu, snižene do 15 posto!

No, ni to nije sve. Kako bi počastili svoje vjerne kupce, iz IKEA Hrvatske imaju još jedno, ovog puta slatko, iznenađenje. Naime, tijekom petodnevnog obilježavanja Međunarodnog dana kave, za svaku kavu naručenu u IKEA Caféu, IKEA časti jednom porcijom čokoladne torte.

Za sve ljubitelje kave tu je i posebna besplatna radionica koja će se održati u petak, 4. listopada u 18:00 sati. Znate li da savršen cappucinno ili latte macchiato možete bez problema, i u samo nekoliko minuta napraviti u svom domu?

Sve što vam je potrebno jest nekoliko proizvoda iz odjela Sve za jelo i kuhanje i fina kava, prilagođena vašem nepcu. Uz to dodate nekoliko kratkih uputa koje ćete dobiti na ovoj radionici i vaša kuhinja može postati pravi mali Cafe.

Foto: IKEA.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:00