RECITE ZBOGOM ČIŠĆENJU

iKuddle, pametna WC kutija za vašu mačku

 

Mačke su divni kompići koji nam donose utjehu kada nam je najteže. S druge strane, ako njezinu WC posudu morate držati u spavaćoj ili dnevnoj sobi, vjerojatno vam je poznato kako ta ista elegantna stvorenja mogu otjerati sve iz prostorije u sekundi, nakon što obave nuždu. Često, jedini način da se oslobodite tog mirisa je da se primite posla. Uzmete lopaticu i obavite zadatak kojem se nitko ne veseli.

IKuddle je mala kutija s automatskim pakiranjem, koja ima za cilj riješiti sve ove probleme. Proizvod je predstavljen na Kickstarteru prošle godine u rujnu, a zaradio je 851,000 USD - što je daleko veći iznos od 30,000 USD koji je prvobitno tražen. Ljudi stvarno mrze čistiti mačje kutije.

Što zapravo iKuddle čini "pametnim? Nekoliko stvari. Prvi, i možda najznačajniji, jest sustav samočišćenja. Serija IR senzora unutar 3 do 10 minuta, a nakon što vaša mačka izađe iz kutije, pokreće sustav kako bi osigurala da vaš četveronožni prijatelj nije uhvaćen u kutiji. Ovaj sustav skuplja otpad u poseban odjeljak s vrećama prije nego što primijeni dezodorans. Nema više trčanja iz sobe!

Pametna funkcija dolazi iz Wi-Fi kontrole. Jednostavno otvorite aplikaciju i dodirnete gumb, a iKuddle će kakicu ubaciti u vrećicu, te ju potom izvaditi iz spremnika. Sve što trebate napraviti je baciti vrećicu u smeće i staviti novu.

Također, IKuddle prati koliko često vaša mačka koristi WC posudu. Što se može činiti čudnim, ali ako sumnjate da je vaša mača bolesna, ove informacije mogu biti od velike važnosti vama i veterinaru pri detektiranju problema. Napokon, mačke su poznate po tome da pokazuju vrlo malo znakova bolesti.

Baterija traje nešto više od dva tjedna, ali možete ga priključiti na struju i ne brinuti o ponovnom punjenju. Cijena? Maloprodajna cijena će biti oko 2000 kuna, ali možete uštedjeti do 25% ako kupite uređaj prije zvaničnog puštanja u prodaju.

Više informacija na: ikuddle.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:47