BOJA LJUBAVI

Imate li dovoljno hrabrosti za ovu boju zidova?

 

Ako su vam dosadili bijeli interijeri, prijedlog koji slijedi je savršen za vas. Ova intenzivna boja, boja ljubavi i strasti uvijek je dobrodošla u interijerima. Neki će je uklopiti tek kao mali dekorativni detalj, dok će se oni hrabriji poigrati s cijelom kanticom crvene boje, pa čak i s nekoliko njih.

U nastavku vam donosimo kako se intenzivna crvena boja može uklopiti u interijere s ostalim namještajem i dekoracijama. Dok će, primjerice, dnevni boravak izgledati izrazito dinamično uz crvene zidove i mnoštvo detalja, u spavaćoj sobi je poželjno ne pretjerivati s detaljima. Jedan veliki dekorativni zidni element na crvenom zidu je sasvim dovoljan i izgleda fantastično.

Crvena od glave do pete

Ova je kombinacija definitivno za one najhrabrije. Mali prostor, mnogo različitih detalja i to sve s crvenim stropom i zidovima. Kod ove opcije je vrlo jednostavno pogriješiti i pretjerati s detaljima ali na kraju je ipak sve stvar ukusa.

Naglašen zid

Naglašavanje zidova je najpovoljnija i najbrža opcija za osvježiti svoj interijer u potpunosti. Budite hrabri i odlučite se za crvenu. Imat ćete osjećaj kao da ste u potpuno novom interijeru.

Kombinacija crvene i bijele

Ovo također može biti opcija ako zaključite da ne bi bilo previše miješati crvenu, bijelu i boju namještaja koji imate. U ovom slučaju je idealno da je namještaj neutralnih boja kako ne bi previše odskakao u crvenom interijeru.

Koju nijansu crvene boje odabrati

Prilikom odabira nijanse crvene boje pripazite na to koliko intenzivnu crvenu boju želite. Ako niste sigurni, krenite od svjetlijih i prigušenijih nijansi pa kasnije lako dodate još nekoliko slojeva ako želite tamniju nijansu.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:12