Dekor trend: zidovi od mramora

Imitacija mramora za raskošni interijer u tren oka...

Mramor je cijenjeni materijal koji nije lako obrađivati ni održavati, a volimo ga zbog njegove vizualne jednostavnosti i ljepote nepravilnih šara. Kako uvesti u svoj interijer ovaj detalj a da ne uložite mnogo u svoje uređenje? Jednostavno!

Danas postoje tapete u svim zamislivim uzorcima pa tako možete nabaviti i zidne tapete koje podsjećaju na mramor. Niste sigurni kako bi to izgledalo? Pa pogledajte na našim primjerima! Tapete ove vrste možete iskoristiti za manje prostore, a možete si dati oduška i presvući čitav zid u "mramor". Mramor je lako uklopiti u bilo koji interijer, a zahvaljujući svojoj jednostavnosti odlično će se slagati s minimalističkim namještajem, ali i sa žarkim bojama.

Podjednako dobro funkcionira u kombinaciji s predmetima od stakla, namještajem od kože ili metalnim konstrukcijama te ga možete uvesti u bilo koju prostoriju. Mramorne tapete većinom imaju bijelu ili svijetlosivu osnovu ukrašenu razigranim šarama pa će vaš prostor izgledati još svjetlije i prozračnije, što znači da su ovakve tapete idealne za male prostore. Izgled mramora dovoljno je zanimljiv da se ne morate zamarati dodatnim ukrašavanjem i bojanjem zidova, čime ste uštedjeli i vrijeme i novac. Nekoliko ideja pogledajte u nastavku, a tapete možete naručiti ovdje.








Izvor: Daily Dream Decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 09:27