Ovo je 28 izvrsnih primjera

Impresivni blagovaonski stolovi

 

Izgled prostora za blagovanje je važan, jer raspoloženje s kojim jedete utječe na probavni proces pa bi pogled i dekor ovog prostora trebali biti izrazito lijepi. Čak i ako nemate zadivljujući pogled s vašeg blagovaonskog prostora uvijek možete dobrim dizajnerskim rješenjima stola plijeniti pogled. Stol za blagovanje žarište je ovog prostora pa zašto ne biste odabrali stol za blagovanje koji će vaš prostor učiniti dramatičnim i jedinstvenim? U nastavku pogledajte neke ideje koje će vas zasigurno impresionirati.

Stakleni stolovi

Staklo je moderan materijal s kojim ne možete pogriješiti. Stakleni stolovi za blagovanje možda nisu praktični, ali izgledaju spektakularno! Možete pokušati s prozirnim staklenim stolom i staklenim nogama, a takav će stol izgledati eterično. Još jedna ideja je jednostavno prozirno staklo s nogama od drva, metala, kamena ili betona, koji izgledaju vrlo odvažno. Također, odlično efekt možete postići s drvenim stolom i staklom u boji. Ovo je izvrstan izbor za blagovaonice uređene u modernom i minimalističkom stilu.

Drveni stolovi

Drvo je još jedan popularan materijal za blagovaonske stolove, a trenutno su jako popularan drveni stol s neobrađenim rubom. Uživajte u svim nepravilnostima drva i njegovom prirodnom izgledu - ne pokušavajte ga učiniti savršenim. Izradite stol u nekoliko različitih nijansi drva, ili jednostavnom drvenom stolu dodajte moderne metalne noge, na primjer.

Epoksidna smola često se koristi s drvom, a stol će učiniti izdržljivima i izgledom jedinstvenim. Odaberite smolu u nekoj privlačnoj boji i stvorit ćete pravo remek-djelo.

Iako se beton smatra minimalističkim i industrijskim materijalom i od njega možete izraditi zanimljiv stol.

Stol s travom također može biti zanimljiva opcija, pretvorit će svaki vaš obrok u piknik.

Tu je još i plastika, izdržljiva i moderna alternativa uobičajenom staklu.

Izvor: digsdigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:12