Moodo

Inovacija od koje će vaš dom uvijek predivno mirisati!

Od sada možete kontrolirati miris svoga doma!

Pametne kuće više nisu stvar budućnosti - upravljanje svjetlima, zavjesama, temperaturom ili pak elektronikom u domu naša je sadašnjost, a sada tome možemo dodati i kontroliranje njegova mirisa!

Nova aplikacija zvana Moodo spaja vaš mobitel s pripadajućom "kutijom mirisa" odnosno aparatićem koji ispušta različite mirisne note te vam omogućava da ispunite svoj dom s čak 400 tisuća različitih mirisa miješajući ih i stvarajući nebrojene mirisne kombinacije. Pojedinačni mirisi nalaze se u kapsulama i Moodo aparat ih ispušta kad god vi to poželite, u mirisnoj kombinaciji koja vam se najviše sviđa, i to u vrijeme koje sami odredite.

via GIPHY

NEMA VIŠE HLADNIH NOGU Idealni krevet za hladne zimske noći!

Aplikacijom za mobitel možete mijenjati atmosferu u svome domu mijenjanjem intenziteta pojedinačnih mirisnih nota kako biste dobili prostor koji miriše točno onako kako želite.


Svoje kombinacije možete sačuvati u aplikaciji pa se svako jutro buditi uz nježan personalizirani miris koji ste sami kreirali. Uspješna Indiegogo kampanja pokazala je da za ovakvu inovaciju itekako ima mjesta u našim domovima!

via GIPHY

Cijena osnovnog Moodo paketa je 149 američkih dolara (uz dodatni trošak slanja) i sadrži osam mirisnih kapsula čije je okvirno trajanje kod svakodnevne uporabe četiri mjeseca. Budući da kampanja još uvijek traje, prvi naručeni paketi počet će stizati svojim novim vlasnicima u srpnju 2017. godine. Jeste li i vi među njima?

via GIPHY

SLIDE, PAMETNI SUSTAV ZA ZAVJESE O KOJEM SVI PRIČAJU! Luksuzni proizvod koji si svi mogu priuštiti i jednostavno se koristi!

Izvor: Refinery29

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:10