Spremate se ureditii idom?

INSPIRACIJE ZA JESENSKI MAKEOVER ŽIVOTNOG PROSTORA IZ PRVE RUKE

Novi Marof, 060918.
Jedan od najboljih instagram profila u Hrvatskoj koji se bavi interijerem mycroatinhome radi Maja Besenic. U jenom domu snimili smo nekoliko jesenskih detalja za ovu sezonu. Snaucerica Brka je glavna zvijezda i Majinog profila jer se obozava fotografirati.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX

Spremate se urediti, osvježiti ili opremiti dom? Sada je pravo vrijeme!

Svaka godina i svako godišnje doba donose neke nove trendove u uređenju doma. Tako nekim idejama koje smo još jučer prigrlili i mislili da će postati bezvremenske već sutra kažemo zbogom, a neke za koje smo do jučer mislili da nikada neće biti hit pozdravljamo na sva zvona. Odmah na početku želimo vam reći da nikako ne slijedite trendove slijepo, oni postoje više kao inspiracija, neka estetska nit vodilja oko koje ćete, naravno, u konačnici izgraditi vlastitu dekorativnu priču po svojem guštu, ukusu i željama.

living4media
 

Što će biti popularno u opremanju i uređenju stanova i kuća u jesen 2018. godine, pokušali smo doznati od ljudi koji se na svakodnevnoj bazi bave proučavanjem lijepe kulture stanovanja, bojama, materijalima, dezenima, komadima namještaja koji su IN...

Zagreb, 110918. Lorena Mamic, stoji iza instagram profila lorenamf koji se bazira na uredjenju interijera. Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
 

Ukratko, Lorena Mamić Franjić, mlada žena koja stoji iza instagram profila @lorenamf koji se bazira na uređenju interijera, Maja Bešenić, osnivačica brenda Bohika i vlasnica Instagram profila @mycroatianhome s gotovo 22,000 pratitelja, Marija Kosovec blogerica s Instagram profila @miimavintage i Staša Nikodinović, osnivačica i voditeljica bloga Kucica.net sve navedeno imaju u malom prstu, a samo za čitatelje časopisa D&D odlučile su otkriti vruće trendove za sezonu pred nama i pokazati kako su te iste trendove uklopile u svoj životni prostor.

Sve o jesenskim trendovima za uređenje doma čitajte u novom broju časopisa D&D koji izlazi samo u nedjelju, 16.9. uz Jutarnji list!

Izdvajamo

Iz drugih medija