UREĐUJETE BALKON?

Inspiracije za uređenje balkona koje će vas osvojiti na prvu

 @lamaisondestravauxvilleurbanne/Instagram
Sve što vam je potrebno za uređenje imate kod kuće!

Ovih dana balkoni su povlastica, pogotovo ako je riječ o malim stanovima u gradu. Međutim, ako ste jedni od onih sretnika koji ga imaju, sada je idealan trenutak da ga počnete uređivati Kada se sunce pojavi i temperature porastu, ne možemo smisliti bolje mjesto za sjedenje i uživanje ​​u jutarnjoj šalici kave ili večernjem zalasku sunca. Kako bismo vam dali ideje, na Instagramu smo pronašli najljepše inspiracije za uređenje balkona.

Puno je razloga da unesete organizaciju i red na svoj balkon. Osim što ćete ispuniti slobodno vrijeme na koristan i nadasve produktivan način, također ćete se napokon riješiti svih onih stvari koje vam ne trebaju te tako svoj mini eksterijer pretvoriti u drugi dnevni boravak na otvorenom.

Odaberite namještaj koji će odgovarati stilu na vašem balkonu. Ako preferirate rustikalni ili boho stil, izbjegavajte minimalističke dizajnerske komade. Osim toga, uvijek je bolja opcija iskoristiti drvenu klupicu ili viseći naslonjač. Isto tako, ne bojte se eksperimentiranja te međusobnog kombiniranja različitih vrsta stilova.

Isto tako, nemojte ni slučajno izostaviti biljke. S obzirom na to da nam dolaze topliji i sunčaniji dani, sada svoje sobne biljke slobodno iznesete na balkon ili terasu. Osim što ćete im podariti novi život, također će biti idealna dekoracija za vaš vanjski prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:49