OVO SU NAŠI FAVORITI

Inspirirajte se za uređenje divnim detaljima iz nove kolekcije poznatog skandinavskog brenda!

 OYOY
Tražite inspiraciju za uređenje? Onda ste na pravom mjestu jer poznati danski brend donosi vam upravo to - divne detalje iz nove kolekcije koji savršeno spajaju skandinavski i japanski dizajn

Nova kolekcija danskog brenda OYOY inspirirana je skandinavskim i japanskim dizajnom. i ima gotovo sve što vam je potrebno za opremanje doma ovog proljeća - od silikonskih podložaka, stolaca, posuda za cvijeće pa sve do zanimljivih svjetiljki s uzorcima.

Foto: OYOY

Toppu serija

Riječ je o proizvodima s grafičkim uzorcima elegantnog dizajna. Nama je pažnju privukla ova divna posuda za cvijeće. Crno-bijele pruge i elegantan oblik posude Toppu, pomoći će vam da izložite svoje biljke na vrlo 'šik' način u bilo kojoj prostoriji doma, jer pristaje gotovo svim stilovima.

Foto: OYOY

Tabure Sit On Me

Lijep je i praktičan, i uklapa se u gotovo svaki interijer. Kožna ručka sa strane olakšava prenošenje, a zanimljivi grafički uzorak mu daje moderni izgled. Možete ga koristiti u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.

Foto: OYOY

Rainbow stolac

Izrađen je od ratana i dio je novog asortimana za djecu, a ističe se zanimljivim retro izgledom, idealnim za skandinavski ili rustikalni stil uređenja. Može se koristiti kao dio dekora u dječjoj sobi, ali i kao mini stolac za dnevni boravak.

Foto: OYOY

Stolna svjetiljka Toppu

Lijepo će pristajati svakoj spavaćoj sobi. Ručno je izrađena i ukrašena vertikalnim prugama. Svijetli gornji zaslon osigurava da svjetiljka cijelo vrijeme pruža ugodno svjetlo u sobi u kojoj se nalazi, a ujedno je i divna dekoracija.

Foto: OYOY

Rainbow Trivet

Ovaj podložak zanimljivog dizajna je izrađen od silikona i dolazi u više boja. Praktičan je i dekorativan pa ga bez problema možete izložiti na vašim otvorenim policama.

Sve ostale proizvode iz najnovije ponude poznatog danskog brenda pogledajte ovdje.

Foto: OYOY

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 13:48