Geberit

Integrirana kupaonska rješenja iz Geberita

 

Geberit, proizvođač sanitarnih proizvoda, predstavio je integrirana kupaonska rješenja. Riječ je o novim eksponatima kupaonskih linija kao što su Geberit Acanto, Geberit Citterio, Geberit Smyle...

Geberit Acanto

Kompletna kupaonska linija Geberit Acanto kombinira jasan dizajn s organskim oblicima i pametnim detaljnim rješenjima koja udovoljavaju različitijim zahtjevima i dizajnerskim željama. Vaš osobni individualni životni stil je upotpunjen s različitom modularnom prirodom Acanto linije.

Geberit Citterio

Dizajnerska linija Geberit Citterio kombinira neobične oblike sa specijalnim materijalima, rezultirajući prepoznatljivim dizajenrskim jezikom. Vrhunska kupaonska linija refleketira unikatan dizajnerski izričaj poznatog talijanskog arhitekta i dizajnera Antonia Citteria: Jedinstvena originalnost se susreće sa bezvremenskom elegancijom i kvalitetom.

Geberit Smyle

Svojim modernim dizajnom, Geberit Smyle kupaonska linija stvara opuštajuću i pozitivnu atmosferu u kupaonici i donosi harmoniju i lakoću u glavnu i gostinsku kupaonicu. S jasnim osjećajem za red i učinkovito korištenje prostora, Geberit Smyle dostiže najvišu razinu udobnosti u kupaonici iz bilo koje zamišljenje situacije.

Prezentirana su i rješenja koja kupaonice čine lakšim za održavanje kao što je npr. Geberit Rimfree® za WC školjke bez unutarnjeg ruba.

Više na: www.geberit.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:13