Vaše najdraže uspomene na zidu

IXXI, novi je modularni sustav za slike na zidu

Svoje zidove volimo ukrasiti fotografijama naše obitelji, prizorima s putovanja, zabavnim posterima i umjetničkim djelima različitih vrsta kako bi naš dom izgledao što osobnije i ljepše. Uokvirujemo fotografije velikih formata, slažemo kolaže dragih trenutaka, prebacujemo najdraže prikaze na platno, drvo i tkaninu te sa zadovoljstvom ukrašavamo svoj prostor. Još jedno jednostavno rješenje koje izgleda odlično ponudili su dizajneri Roel Vaessen, Eric Sloot i Paulien Berendsen koji stoje iza brenda IXXI, a koji su stvorili modularni sustav zidnih ukrasa u obliku međusobno povezanih četvrtastih kartica.

IXXI your world • Demo from IXXI on Vimeo.

Na stranici brenda možete pronaći već pripremljene prikaze, ali vam ovaj sustav omogućuje i da stvarate, gradite i postavljate ukras koji ste sami osmislili. Sve što trebate učiniti jest odabrati slike koje želite iskoristiti, stvoriti kolaž ili pak uvećati najdražu fotografiju, a sve elemente možete dodatno prilagođavati svojim željama. Slike se potom printaju na visokokvalitetnim četvrtastim karticama s rupicama u svakom uglu kako biste ih mogli povezati pomoću plastičnih križića.





Izrađenu fotografiju možete postaviti na svoj zid bez uporabe čavlića! U svom paketu dobit ćete i traku za vješanje te ljepljivu traku, svaka se kartica može zamijeniti ako treba, a svom prikazu možete dodati nove kartice i tako proširiti svoje djelo. Saznajte više na službenoj stranici brenda.









Izvor: IXXI

Naslovna fotografija: Maaike Ten Brinke van Leeuwen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 16:53