lako kao dječja igra

Izgradite pravi pregradni zid velikim LEGO kockama!

Pregradnja prostorija ne mora biti obilježena ozbiljnim građevinskim radovima niti ozbiljnom prljavštinom koju majstori neizbježno stvore svojim radom. Štoviše, pregradnja zidova uopće ne mora biti izvedena tradicionalnim materijalima! Tvrtka EverBlock Systems iz New Yorka osmislila je kreativne blokove nadahnute iznimno popularnim LEGO kockicama kojima već generacijama gradimo kompleksne šarene svjetove u malom.

EverBlock sustav za gradnju sastoji se od plastičnih blokova kojima se lako može naći bezbroj korisnih primjena, od već spomenute pregradnje prostorija do stvaranja privremenih šankova, polica, osnovne strukture stolova i slično.



STAKLENI ZIDOVI Elegantne pregrade od stakla


Osnovni blokovi dolaze u tri veličine i 15 standardnih boja, a njihova modularnost i brojni dodaci omogućuju njihovo jednostavno kombiniranje i slaganje na bezbroj različitih načina.

Lako povezive, ove kocke izvrstan su način da nabrzinu odvojite prostor ili izgradite novi komad namještaja koji će svakako privlačiti pozornost. Blokovi su izrađeni od kopolimer polipropilena, a njihova se cijena kreće od 3,95 do 7,25 američkih dolara po komadu.

To bi značilo da bi za gradnju jednog pregradnog zida visine 1,5 m i širine 3 m trebali izdvojiti otprilike 741 američki dolar, odnosno 5318 kuna za 105 individualnih blokova. Virtualnu gradnju ovim blokovima možete isprobati na njihovoj stranici, samo se morate baciti na američki metrički sustav.

AKO ZADRŽATI PROZRAČNOST PROSTORA Drvene letvice idealan su način da pregradite prostoriju

Uz ukupnu cijenu samih blokova treba naravno predvidjeti i cijenu dostave ovog materijala, ali ugradnjom EverBlock sustava uštedjeli biste na radnicima, vezivnim materijalima i vremenu uloženom u gradnju. Sve što sagradite može se jednostavno rastaviti, a njihovim šarenim bojama možete stvoriti zabavne uzorke i razvedriti svaku prostoriju slažući svoj zid poput legića. Zabavna ideja, zar ne?




Zašto ne biste odvojili prostor ukrasnim zavjesama!





Izvor: EverBlocks System

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:02