lijepe uspomene

Izložite napokon svoje najdraže fotografije!

U doba digitalnih fotoaparata i fotografiranja mobitelima sve rjeđe izrađujemo snimke važnih trenutaka i ljudi u našim životima. Umjesto toga naša računala sve su zatrpanija gomilama fotografija koje pregledamo možda jednom ili dva puta iz čiste znatiželje i jednostavno na njih zaboravimo. Vrijeme je da se to promijeni!


Sigurno u svojoj bogatoj riznici fotografija na računalu skrivate brojne lijepe trenutke koji vam mame osmijeh na lice pa zašto ne biste napokon izdvojili najdraže uspomene i dali ih izraditi? Odaberite detalje koji vas podsjećaju na putovanja, dobru zabavu ili emocionalne trenutke. Uz par jednostavnih poteza u programima za uređivanje možete brzo dobiti iznimne rezultate pa se nemojte ustručavati i malo eksperimentirati.


Svoje fotografije možete objediniti tako što ćete ih pretvoriti u crno-bijele prizore. Možete se poigrati s okvirima - jednakim okvirima dobit ćete ujednačenost prikaza, a dinamičnost u vašu galeriju lako možete unijeti pomoću okvira različitih boja, veličina i stilova. Ako vam se okviri uopće ne sviđaju, jednostavno pomoću kvačica pričvrstite fotografije na žicu koju ste rastegnuli između dva čavlića ili ih smjestite na stalak. U nastavku pogledajte primjere kako svoje fotografije uklopiti u interijer i izložiti pogledima.

Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:50