Osmišljen za zimsko vrijeme

Jastuk Cave, mala mekana 'špilja' domaćeg brenda Pawsome

 

Iako su zimski praznici iza nas, hladni dani još nisu, zato je tu novi PAWSOME proizvod pod imenom Cave - mala mekana špilja posebno osmišljena za zimsko vrijeme. Kao i svi proizvodi domaćeg brenda PAWSOME, jastuk Cave nastao je kako bi najbolje zadovoljio potrebe ljubimaca. Naši dlakavci se po zimi vole zavlačiti ispod dekica i prekrivača, tako da je sasvim prirodno nastao proizvod koji je kombinacija mekanog jastuka za spavanje i dekice za pokrivanje u jednom.

Svaki jastuk ručno je šivan, a mogućnost skidanja jastučnica olakšava održavanje. Ovog su puta dizajnerice Anja i Marina posebnu pozornost pridale izboru materijala. Unutrašnjost 'špilje' izrađena je od mekanih minky tkanina koje osiguravaju da ljubimcu bude toplo, dok je vanjski dio od felpe, kako bi se jastuk ipak mogao koristiti i ostatak godine, kada ljubimac jednostavno legne na njega.

Kao i kod svih PAWSOME komada, naglasak je stavljen na estetsku komponentu kako bi se jastuk uklopio u najzahtjevnije interijere. Tako je obod u svim varijantama u neutralnom tamnosivom tonu, a kupac može sam birati boju unutrašnje tkanine, i tako je prilagoditi spolu ljubimca i naravno, paleti boja interijera. Kao standard dizajnerice su izabrale popularnu baby rozu i metvica zelenu boju, ali na raspolaganju je još pet dodatnih boja.

Kao nastavak suradnje s udrugama za udomljavanje napuštenih životinja, ovaj puta su zvijezde njihovih fotografiranja jastuka Cave sretno udomljeni psić Spock iz udruge Indigo, i neodoljivi mačak Whiskey iz Prave šape koji još traži dom i nadamo se da će ga uskoro i naći.

Narudžbu možete napraviti putem web stranice ili društvenih mreža Facebook i Instagram, gdje možete saznati sve o PAWSOME proizvodima.

Foto: Marija Gašparović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:03