Flavia del Pra

Jedva čekamo da ovi divni pladnjevi krenu u prodaju

Flavia del Pra mlada je keramičarka i dizajnerica koja je osmislila predivnu kolekciju nazvanu Mix & Match, proizvedenu u Brazilu pod okriljem tvrtke GAN. Rođena u São Paulu u Brazilu, Flavia u dizajn ugrađuje vizualni identitet svoje države kroz bogatstvo boja i uzoraka.

Njezin dizajn unosi svježinu u svijet pladnjeva modernom kombinacijom tradicionalnih elemenata. Ti se šareni pladnjevi mogu koristiti za prenošenje hrane, a mogu služiti i kao postolja koja se lako nadograđuju.

Trenutačno postoji devet različitih modela izrađenih od aluminijskog okvira prekrivenog bakrenim premazom i ručno izrađene keramičke plohe.

Različite veličine i geometrijski uzorci pladnjeva omogućuju beskrajne mogućnosti kombiniranja pa se njihovim slaganjem na vašem stolu istovremeno stvara dodatan prostor i elegantan ukras.

Budući da je novi dodatak proizvodima na stranici Gan Rugs, još se ne zna cijena tih bombončića. Zato pratite Gan Rugs na Facebooku kako biste saznali posljednje vijesti o tom predivnom proizvodu! Mi ćemo sigurno pratiti...







Izvor: Cfile Online

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 06:28