JEFTINO I JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

Jeste li čuli za peel and stick pločice?

Peel and stick pločice, mogu biti savršeno rješenje za vaše "grozne" pločice u kuhinji i kupaonici!

Uzbuđenje zbog preseljenja u novi dom može brzo splasnuti kada shvatite da vaše novo utočište očajnički vapi za renoviranjem. Pogotovo ako su to veliki projekti poput mijenjanje podova ili pločica u kupaonici i kuhinji, a osobito ako živite u unajmljenom stanu. Zato vas želimo upoznati s peel and stick pločicama.

Foto: Mayfair

Ove pločice mogu doslovno preobraziti vaš dom bez velikih izdataka, a uštedjet će vam puno vremena i truda. One su u osnovi poput naljepnica, i sami ih možete bez problema postaviti. U intervjuu za Domino, blogerica Sara Toufali je otkrila kompletan postupak za savršeno postavljanje peel and stick pločica i pokazala iznimno znanje. Pogledajte kako je modernizirala svoju kupaonicu.

Foto: Sara Toufali

 

Prije nego se upustite u kupovinu, potražite dobavljače koji vam mogu poslati uzorke, kako biste vidjeli pristaju li vašem prostoru, jer ako trebate veličinu koja nije standardna, najvjerojatnije ih nećete moći vratiti.

Foto: Wallpops

 

Peel i stick pločice se uglavnom koriste za kuhinjske pozadine i zidove u kupaonici, ali ako želite možete ih postaviti i na pod. Riječ je o  jeftinoj alternativi klasičnim pločicama. Jednom kada vam dosade jednostavno ih skinete i odaberete nove.

Sara je za svoju kupaonicu odabrala plavu boju, naravno, postoje i druge boje i uzorci, pa pronađite svojeg favorita. 

Foto: Wallpops

 

Wallpops, kupi ovdje.

Foto: Amazaon

Amazaon, kupi ovdje.

Foto: Etsy

 

Etsy, kupi ovdje.

Foto: Mayfair

Mayfair, kupi ovdje.

Izdvajamo

Iz drugih medija