Advent u Zagrebu

Jeste li već vidjeli veliki crveni dar na Zrinjevcu? Otkrivamo priču o njemu

Hvalevrijedan projekt parfumerije Douglas

Atraktivnih mjesta na Adventu u Zagrebu koji privlače pozornost prolaznika ne manjka ni ove godine, no uvijek nas posebno razvesele ona mjesta koja uz zanimljiv sadržaj kriju i priču.

Tako nam je za oko zapeo veliki crveni dar na Zrinjevcu, sa šarenim uzorkom ukrasnog papira koji ima dublje značenje. Naime, nakon hvalevrijednog humanitarnog projekta prošle godine, uz pomoć kojeg su prikupljena sredstva za Dječji dom “Ruža Petrović” u Puli, Douglas parfumerije nastavljaju senzibilizirati javnost na poteškoće najmlađih članova društva.

Pod geslom “Poklon može značiti puno više”, može se kupiti ukrasni papir po simboličnoj cijeni od pet kuna i tako uključiti u humanitarnu akciju

U suradnji s Dječjim vrtićem Kapljica, Douglas parfumerije dizajnirale su ukrasni papir čije su božićne motive nacrtali vrtićki mališani. Pod geslom “Poklon može značiti puno više”, ovog Božića imate priliku kupiti ukrasni papir u svim Douglas parfumerijama ili Douglas web shopu po simboličnoj cijeni od 5 kuna te se tako uključiti u humanitarnu akciju čija je svrha prikupljanje sredstava za nabavu potrebne medicinske opreme za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Akcija traje do 7. siječnja.

Foto: Douglas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:19