NATJECANJE

Jutarnji list vas poziva: Zaigrajte “Escape Ikea” i osvojite darove iznenađenja!

Dobri ste u rješavanju zagonetki i pronalaženju skrivenih tragova? Nedostaje vam malo adrenalina i akcije? Natjecateljski ste tip? Idealni ste kandidat za naš božićni nagradni natječaj!

Naime, subotnji prilog Jutarnjeg lista Nekretnine i Ikea pozivaju vas na natjecanje “Escape Ikea” u Probnoj kući Ikea u zagrebačkoj Ilici 42. Igra se temelji na popularnom konceptu “escape room” natjecanja, a sudjelovati može ukupno pet ekipa s tri člana.

Svaki tim će dobiti zadatak da isprobavajući Ikein namještaj u Probnoj kući otkrije tragove koji će ga voditi do rješenja deset zadataka, pri čemu će imati podršku Ikeine ekipe te će dobiti detaljna objašnjenja prije samog početka igre. Dodatan motiv? Svaki tim dobit će poklone iznenađenja za sudjelovanje, a pobjednički Ikea nagrađuje vrijednom nagradom!

Ekipe zainteresirane za sudjelovanje u natjecanju mogu se prijaviti do 7. prosinca na e-mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi treba navesti lidera tima s kontakt-brojem te opisati zašto bi baš vaš tim trebao sudjelovati u natjecanju. “Escape Ikea” će se održati 18. prosinca, a svaki će tim na raspolaganju imati pola sata za svih 10 zadataka. Proglašenje pobjednika bit će isti dan u 18 sati. Nakon što zaprimimo prijave svih natjecatelja, obavijestit ćemo lidera o terminu njegova tima.

Ikea je prvo ovakvo natjecanje, pod nazivom “Press escape” za predstavnike medija, održala uoči otvorenja Probne kuće u Ilici 42, kada je ekipa Jutarnjeg lista osvojila drugo mjesto. Uz “escape room” natjecanja, u Probnoj kući Ikea, koja je otvorena do kraja godine, održavaju se razne radionice i dječje predstave, o čemu smo već pisali, a showroom je namijenjen isprobavanju namještaja te savjetovanju sa stručnjacima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:53