UKRASNA BILJKA U DOMU

Kako je razigrana pampas trava postala omiljena biljka Instagrama

Ova atraktivna biljka u domu, osim što podsjeća na ljeto, elegantan je detalj koji izgleda fantastično!

Instagram ima veliki utjecaj na naš život. Ova jednostavna, ali moćna aplikacija govori nam gdje putovati, što obući, u kojem restoranu ručati i, naravno, kako ukrasiti naše domove. I zato, čim smo uočili da je Instagram preplavljen objavama pampas trave, znali smo da ovu osebujnu biljku moramo uvrstiti u naš dekor.

Pampas trava (Cortaderia Selloana) ukrasna je biljka duge stabljike i raskošnih listova koja svojim neobičnim izgledom doista plijeni pažnju, kako u prirodi, tako u našim domovima! U interijerima predstavlja atraktivan, iako pomalo neočekivani detalj koji unosi dašak divljine u naše prostore, podsjeća na ljeto i služi kako bismo obogatili svoj dom elementom privlačne teksture.

Ova paperjasta trava zlaćane boje odlična je zamjena za svježe cvijeće koje inače biramo za uređenje doma, a izgledat će šarmantno u svakom kutku vašeg doma. Kada uberete ili nabavite stabljike pampas trave smjestite ih u vazu slične boje ili pak visoku i prozirnu staklenu posudu koja će izgledati prekrasno na vašem blagovaonskom stolu. Kombinirajte ovu zanimljivu biljku s drugim cvijećem i stilizirajte njome svoje police. Ukrasite prazan kut ovim visokim travama i jednim potezom doradite svoj interijer na profinjeni način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 23:42