LJETNA INSPIRACIJA

Kako osmisliti savršeno vjenčanje na otvorenom?

 

Već dugo razmišljamo o tome kako bi bilo divno snimiti editorijal na temu vjenčanja na otvorenom i konačno nam se ta želja ostvarila. Brzo smo pronašli lijepu kuću za odmor u Samoboru s predivnim dvorištem i okruženu zelenilom, a što se tiče organizatorica, ni tu nismo puno dvojili. Dražana i Iva iz Eventastica jedne su od najboljih i iza sebe imaju brojne evente na otvorenom.


- Mala vrtna čarolija bila je dovoljna da se u ovaj projekt odmah zaljubimo. Bio je izazov spojiti rustikalni interijer s modernim namještajem. Prisutnost zelene i bež boje, grafičkog crteža bilja i drvenih ljuljački pomogla je da ostanemo blizu prirodi, a modernim odabirom keramičkog i staklenog posuđa za stol, stolica i korištenjem pleksiglasa donijeli smo malo modernog stila koji nije narušio prirodni izgled, nego je pomogao da izgleda još bolje - kažu obje i ističu da za vjenčanje na otvorenom treba voditi računa o nekoliko stvari.

Uz mnoštvo odličnih fotografskih inspiracija i savjeta stručnjakinja iz Eventastic studija saznajte kako brzo i jednostavno pripremiti genijalno vjenčanje na otvorenom. Koje dekoracije birati, kakvo cvijeće, kojim namještajem upotpuniti atmosferu, što jesti, koje pozivnice odabrati, kakvu haljinu obući...?

Svi odgovori čekaju vas u luksuznom godišnjem izdanju časopisa D&D GOLD koji od četvrtka (28.6.) možete samostalno kupiti na kioscima. Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 04:07