PREDMET ŽUDNJE

Kalendar za 2020. godinu s mini plakatima s potpisom domaćeg brenda ArtPlakat

 

Marka Babića i njegov brend Art Plakata upoznali smo početkom ove godine, kada nas je oduševio svojim kreativnim grafikama inspiriranim Zagrebom.

Simpatične grafike produkt su Markove bujne mašte i velikog truda, gdje je kao veliki zaljubljenik u grafički dizajn i fotografiju tijekom vožnji biciklom fotografirao istaknute lokacije po gradu i od njih fotomontažom učinio živa i potpuno drukčija mjesta. Nakon što je serija plakata dobro prihvaćena, Babić se odlučio za novi korak te je kreirao limitiranu kolekciju kalendara za 2020. godinu.

Radi se o stolnom kalendaru sa šest obostranih kartica dimenzija 210 mm x 148 mm, otisnutom na kvalitetnom papiru, koji ima ručno izrađeno drveno postolje širine 148 mm. Marko je odlučio napraviti dvije jezične verzije, na hrvatskom i engleskom, te je sve zapakirano u simpatičnu pripadajuću kutiju. Sve grafike na karticama kalendara umanjena su verzija plakata s kojima se Marko predstavio u javnosti pa je sada stvorio i priliku svim svojim obožavateljima da cijelu seriju domišljatih grafika imaju na vlastitom stolu, ili da nekoga jednostavno oduševe malo drugačijim božićnim poklonom. Svoj primjerak možete nabaviti po cijeni od 130 kuna preko društvenih mreža - Facebook @plakata.visual.art i Instagram @artplakata

Cijena kalendara je 130 kuna, a kupiti ga možete preko Facebooka @plakata.visual.art i Instagrama @artplakata brenda.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media, ArtPlakat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:42