Kamin Aberdeen Nativa

Savršen kamin za hladnu, ali romantičnu zimu

Talijanski proizvođač Piazzetta prisutan je na tržištu već 50 godina s vrlo velikom paletom kaminskih ložišta, obloženih alukerom, materijalom otpornim na vrlo visoke temperature i s velikom mogućnošću akumuliranja topline. Kako se bliži zima, vrijeme je da si ispunite dugogodišnju želju i razmislite o kupnji kamina. Mi smo za vas pronašli jedan genijalan kamin naziva Aberdeen Nativa (na fotografiji gore), također Piazzettin, koji pripada kategoriji MA SL kaminskih ložišta s podiznim vratima.

Smanjuju troškove

Odlikuju ga prvenstveno velike dimenzije tipične za klasične kamine, moderan dizajn te sigurnost i praktičnost koje nude podizna vrata. Dimenzije stakla ovog kamina su 59x59x51 cm, što omogućuje uživanje u nezaboravnom pogledu na pucketanje drva i plamen. Inače, širok asortiman Piazzetta proizvoda omogućuje svakom kupcu izbor željenog uređaja koji najbolje odgovara njegovim potrebama po pitanju načina postavljanja i toplinske snage. Isto tako, važno je napomenuti da Piazzetta proizvodi zahvaljujući savršenom izgaranju smanjuju potrošnju goriva te tako primjerno snižavaju i troškove grijanja. Svi proizvodi ovog proizvođača pokriveni su i petogodišnjim jamstvom, tijekom kojeg ne morate brinuti ni o čemu, a tijekom 10 godina nakon kupovine Piazzetta vam jamči dostupnost originalnih rezervnih dijelova.

Drva, peleti…

U ponudi su i kaminska ložišta na pelete i plin, kao i veliki izbor peći na drva i pelete te Piazzetta kaminska ložišta za centralno grijanje na pelete i na drva s mogućnošću Multifuoco sistema, što predstavlja ekskluzivno tehnološko rješenje koje nudi idealan komfor i konstantnu temperaturu. Cjelokupnu ponudu potražite na web stranici ili u Incentru na adresi Franka Lisice 42 u Zadru.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:16