INSPIRACIJE ZA (PRE)UREĐENJE

KOJE PLOČICE ODABRATI? Donosimo vam najljepše ideje za postavljanje novih pločica u kupaonici

Opremate li novu kupaonicu ili možda razmišljate o (pre)uređenju stare? Onda sigurno znate da između ostaloga morate i posebnu pažnju posvetiti odabiru pločica

Kako bismo vam što uspješnije pomogli u odabiru novih kupaonskih pločica, izdvojili smo one naljepše koje će vas sigurno inspirirati i nadahnuti.

Zelene pločice kao dašak prirode u kupaonici

Zelena boja uvijek je savršen izbor za kupaonicu jer donosi određeno osvježenje u sam prostor i time ga čini zanimljivijim. S obzirom na to, pločice zelene boje savršeno pristaju svakom stilu uređenja iinterijera, kako onom modernom, tako i onom nešto rustikalniijem.

Šesterokutne pločice kao posebna dekoracija

Određeni ugođaj u kupaonici možete unijeti i oblikom pločica, a ne samo i isključivo njihovom bojom. Naime, šesterokutne pločice sjajne su zbog toga što već imaju unaprijed ugrađeni dizajn. Nadalje, dodaju vizualnu privlačnost, bez obzira na to koji stil uređenja u prostoru prevladava. Imati crno-bijelu ili jednostavno neutralnu kupaonicu više ne treba biti dosadno, dašak modernog glamura jednostavno možete unijeti korišttenjem ovih neobičnih pločica.

Reflektirajuće pločice koje 'razbijaju' monotoniju

Pločice s reflektirajućom završnom obradom odlično funkcioniraju u svakom modernom prostoru koji neprimjetno uključuje vaš dekor, pa tako ni kupaonica nije iznimka. Ovaj zrak ljepote dolazi sa reflektirajućim pločicama koje čine da se soba oživi. Osim toga, takve pločice garantiraju da će vaša kupaonica biti svjetlosno ispunjena budući da na taj način odražava svjetlost.

Bogatstvo boja u kupaonici

Boje, boje i samo boje! Uvijek dobitna kombinacija kad je riječ o uređenju bilo kakve prostorije u domu, pa tako ni kupaonica nije nikakva iznimka. obro razmislite kakvu biste boju voljeli da prevladava u vašoj kupaonici i odaberite takve pločice. Popločavanje kupaonice je uistinu jedinstveno, čineći da se u njoj osjećamo sjajno i ugodno.

Foto: DigsDigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:27