PREDIVNE PRIRODNE NIJANSE

Kombinacije boja koje odgovaraju vašoj osobnosti

 

Tim stručnjaka za boje Sherwin-Williams Izradio je nekoliko paleta boja za domove koje će biti hit sljedeće godine. Radi se mahom o predivnim prirodnim nijansama na koje neće ostati ravnodušni. Uz svaku paletu boja dolazi i primjer interijera, stoga vjerujemo da ćete nakon ovog razgledavanja u glavi već krenuti smišljati novi šareni kućni projekt.

Ono što je zanimljivo kod ovih paleta boja jest da se marketing tim Sherwin-Williams, nakon što je izradio palete, zapitao kakve bi njihove palete bile da im dodjeljuju osobnosti. U nastavku provjerite što su smislili i koja paleta boja najbolje odgovara vašoj osobnosti.

1. Za tople i vesele osobe

Pastelne boje pridružili su srdačnim osobama koje su izrazito vesele i uvijek vedra duha. Ova paleta boja inspirirana je spiritualizmom i pozitivnom energijom.

2. Za osobe slobodnog duga koje žele proputovati svijet

Ova paleta boja u isto vrijeme odražava toplinu doma ali i zemljani tonovi i nijansa plave simbol su za cijelu zemaljsku kuglu.

3. Za tradicionalne osobe koje će radije posegnuti za knjigom, nego za serijom

Vjerujemo da ćete se složiti da ova paleta boja zaista podsjeća na čašu nekog dobrog starog vina uz jednako dobri i stari klasik za čitanje. Ako ste jedna osoba koja uživa u te dvije stvari, ova paleta je vaša.

4. Za osobe koje uživaju u šarenilu i uzorcima

Vesele i šarene boje mogu uvelike utjecati na raspoloženje, kod nekih u većoj, a kod nekih u manjoj mjeri. Kombinacije nekih od boja iz ove palete savršene su za osobe koje uživaju u šarenilu.

5. Za osobe koje vole balans u svemu

Za takve osobe su idealne neutralne boje koje će balansirati one jarke u interijeru. Upravo je balansiranje bila inspiracija za ovu paletu boja.

6. Za moderne tradicionaliste

Ova je paleta za one koji vole tradicionalne elemete, a u isto vrijeme svemu dodaju dašak novog i modernog.

Ako ste nakon ovoga ipak više tip za jednostavne monokromatske palete boja, ovdje saznajte kako odabrati onu koja vam odgovara.

Izvor: housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:48