INSPIRIRAJTE SE

Kreativne ideje za odabir vrtnog namještaja

Proljeće je stiglo pa nije ni čudno što sve više vremena prvodimo na balkonima, terasama ili u vrtu. Sunčani i topliji dani idealno su vrijeme da skupite ideje na koji način oživjeti svoj vrt, i to upravo vrtnim namještajem koje očarava

Ako doista želite uživati ​​u otvorenom prostoru, namještaj za sjedenje i opuštanje može biti presudan. Postoji toliko mnogo različitih opcija, od tradicionalne drvene klupice pa sve do DIY kreativne varijante.

Da bismo vam pomogli u izboru, za vas smo izdvojili nekoliko prekrasnih fotografija koje će vas inspirirati.

Umjesto da nepotrebno trošite novac na novi vrtni namještaj, zašto ga ne biste napravili sami? Od starih, iskorištenih drvenih paleta brzo i jednostavno možete napraviti udoban kauč ili sofu za sjedenje.

Ako želite dodati 'osobni štih' paletama, obojite ih u svojoj najdražoj boji ili nijansi koja se uklapa ostatku namještaja.

Odlučite li se za moderniji ležaj, čak se i u svom dvorištu ili vrtu možete osjećati kao da ste u dnevnom boravku.

Ured u vrtu - zašto ne? Ne postoji ništa ljepšeg od rada na svježem zraku. Ako se slažete s nama, zašto od vanjskog namještaja ne biste napraviti 'radni kutak' i tako, barem u ovim sunčanim i proljetnim danima kućni ured zamijenili prirodom.

Nemojte zaboraviti na dekorativne jastučiće koji će u samo nekoliko minuta promijeniti vaš vanjski prostor.

Ostale fotografije vanjskog namještaja koji će vam promijeniti eksterijer pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:44