Kućanski aparati sa stilom

Kultni retro hladnjaci

 Gorenje
RETRO STIL:  Šareni hladnjaci koji će vas vratiti u prošlost

Užasavate se bijelih ili tipičnih srebrnih hladnjaka i želite da vaš kućanski aparat bude više od obične ružne rashladne kutije? Bez brige! I hladnjak je moguće pretvoriti u izvrstan element uređenja, točku fokusa koja privlači pozornost i čini vašu kuhinju iznimno upečatljivim prostorom. Savršeno rješenje za vašu odbojnost prema dosadnom bijelom hladnjaku simpatični su retro hladnjaci koji pršte bojama i pravi su dizajnerski komadi. Starinski izgled spojen s performansama suvremenih hladnjaka kombinacija je najboljih karakteristika iz oba svijeta, elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti. Samo se morate odlučiti za svoju najdražu boju i izgled ostatka vašeg interijera jednostavno će sjesti na svoje mjesto! Od malog pomoćnog hladnjaka pa sve do velikih dvokrilnih aparata, za svakog je moguće pronaći hladnjak koji u potpunosti ispunjava sve želje i potrebe korisnika. U nastavku saznajte kojih osam brendova u svojoj ponudi ima upravo šarene hladnjake retro dizajna koji bi se savršeno uklopili u vaš dom.

IGLOO mini hladnjak

Ovaj preslatki mali hladnjak prave je veličine za mali stan ili sobu u domu, a dolazi i s ugrađenim otvaračem za boce. Svojim malim dimenzijama štedi prostor, a može ga se nabaviti u nekoliko različitih boja poput nježne ružičaste, crne ili pastelno plave boje. Američka tvrtka Igloo danas je jedan od vodećih proizvođača prenosivih hladnjaka i malih rashladnih uređaja za jahte i kamp-kućice.

SMEG

Poznaarata svoju je popularnost stekao upravo prepoznatljivim retro izgledom svojih proizvoda. Smeg je svoju liniju hladnjaka nadahnutu 1950-im godinama počeo proizvoditi 1990-ih, a njihovi visokokvalitetni kućanski aparati spajaju funkcionalnost i umjetnost. Klasične zaobljene linije i jati talijanski proizvođač kućanskih aprke boje njihovih hladnjaka promijenili su način na koji promatramo kućanske aparate i njihovu ulogu u izgledu naših interijera.

Oranier

Šareni hladnjaci njemačkog proizvođača Oranier iznimno su praktični, s mogućnostima poput automatskog odleđivanja, dodatnim spremnicima za jaja i iznimnom jačinom zamrzavanja, a sve upakirano u privlačan paket koji podsjeća na prošla vremena.

Nostalgia Electrics

Mini hladnjak tvrtke Nostalgia Electrics unijet će u vaš dom zabavan izgled zalogajnice izu 1950-ih, ali uz sve pogodnosti modernih hladnjaka.

Big Chill

Retropolitan i Pro Line hladnjaci američke tvrtke Big Chill velikih su dimenzija i pružaju dovoljno mjesta za tjednu količinu hrane. Manji, Studio Big Chill hladnjak odličan je izbor za ured, garažu ili sobu, odnosno prostore u kojima vam treba malo prostora za hlađenje s puno stila.

Elmira Stove Works

Tvrtka Elmira proizvodi lijepo dizajnirane kućanske aparate koji su nadahnuti različitim povijesnim razdobljima i stilovima, od Art Decoa pa do stila 1950-ih.

Gorenje

Retro kolekcija Gorenje nudi tri različita modela hladnjaka u četiri odlične boje koje će se izvrsno uklopiti u vaš interijer.

Izvor: Designrulz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:57