Upoznajte Nives Krznar

La Boo Boo, domaći preslatki pokloni za najmilije

Slatko iščekivanje dolaska novog člana obitelji na svijet ispunjeno je veseljem i brigom, kao i potragom za svim potrepštinama bez kojih su prvi dani naših mališana nezamislivi. One uključuju pelene, koje će vam trebati u enormnim količinama, dudice tješilice, dekice i slične stvarčice koje se čine kao male stvari, ali puno znače u tim prvim dječjim danima. Kako bismo pomogli mladim roditeljima volimo poklanjati upravo takve šarene sitnice i rastapamo se od miline nad malenim čarapicama, bočicama i ukrasima za dječje sobe, a pritom ne možemo odoljeti ni golemom izboru igračaka koje obilježe prve godine djetinjstva. Umjesto da obilazite dućane u potrazi za gomilom malih stvari kojima ćete razveseliti svoju obitelji i prijatelje, sada sve to, i još mnogo više, možete pronaći u obliku kreativno osmišljenih poklona La Boo Boo. Veseli brend La Boo Boo sve te sitnice potrebne bebama okuplja na jedno mjesto u obliku paketa sasvim jedinstvenog oblika. Naime, posložene su u maštovite oblike poput rode, sovice, medvjedića, dječjih kolica, pa čak i veselog motorčića Vespe!



Iza brenda La Boo Boo stoji Nives Krznar, ekonomistica po struci, a kreativna mama po duhu, koja je ove zabavne poklone osmislila i prije nego što je i sama postala majka. Pri kupnji idealnog poklona za svoga nećaka, želeći ugoditi i bebici i njezinim roditeljima, Nives je odlučila upakirati sve odabrane proizvode u oblike koji su nekad bili dio našeg djetinjstva. Tako su nastale različite životinje od pelena i sličnih potrepština koje su svojim šarenilom i domišljatim izgledom već oduševile mnoge roditelje. Privlačne fotografije isprva privuku pozornost kupaca, no tek kada uživo vide kompleksnost svakog La Boo Boo paketa budu istinski impresionirani kreativnošću i trudom uloženim u taj dirljivi trenutak darivanja.



Simpatična se priča veže i uz postupak osmišljavanja ideje za logo brenda i sam njegov naziv. Model za ilustraciju bio je ni manje ni više nego Niko, Nivesin sinčić i slatki dječak crne kose sa simpatičnim čuperkom. "S prvim tepanjem malenom Niki došla je i sama ideja za naziv brenda - La Boo Boo", objasnila nam je Nives. Ovaj je brend savršen primjer kako su nam djeca najveća inspiracija jer je svaka igračka slatkog dječaka bila poticaj za još jednu novu ideju za oblikovanje predivnih paketića.


La Boo Boo paket uključuje dekicu, čarapice, bočicu, medvjedića, slinček, tetra pelene, dudice i različite dekorativne materijale, a brzina njegove izrade ovisi o narudžbi samog kupca, koji u svoj poklon može uključiti što god želi. Za njegovo slaganje potrebna su dva do tri dana, a biva dostavljen ubrzo nakon završetka izrade, što ga čini idealnim izborom ako ste u stisci s vremenom.


Iako su La Boo Boo poklon-paketi za sada dostupni samo preko Facebook stranice, Nives se nada skorom širenju i na druge društvene platforme. Cilj joj je, također, napraviti što više zanimljivih oblika od pelena te ići u smjeru izrade proizvoda koji će poticati dječju motoriku. Mi joj želimo puno uspjeha na tom uzbudljivom putu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:21