oled tv

LG-jevi televizori za 2021. godinu: Novi LG-jev TV za svaku prostoriju i potrebu korisnika

 LG
LG nudi brojne inovativne televizore s ravnim zaslonom koji svojim naprednim značajkama zadovoljavaju svaku vašu jedinstvenu potrebu

Tvrtka LG najavljuje globalnu distribuciju novih televizora za 2021. godinu s uređajima koji korisnicima pružaju veći izbor i to s proširenom linijom koja sadrži nove OLED, QNED Mini LED i NanoCell televizore. Kolekcija pruža iskustvo kućne zabave, a donosi širi raspon veličina zaslona od 43 do 88 inča, uključujući i novu dijagonalu na tržištu, od 83 inča. Tako sada postoji LG-jev TV za bilo koju prostoriju ili potrebe korisnika. 

Od filmova i glazbe do igranja, videozapisa i brojnih drugih mogućnosti, pametni televizori tvrtke LG sadrže sve što vam treba na jednom mjestu. Smart TV webOS tvrtke LG omogućuje jednostavno rukovanje i pruža uzbudljiv doživljaj, tako da je upotreba jednostavnija i zabavnija.

LG nudi brojne inovativne televizore s ravnim zaslonom koji svojim naprednim značajkama zadovoljavaju vaše jedinstvene potrebe. LED TV nudi čišću sliku glatkijeg kretanja u tankom i elegantnom kućištu. Ovi televizori koriste pozadinsko osvjetljenje LED diodama, dajući svjetliju i živopisniju sliku.

Više na: www.lg.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2021 16:42