NEODOLJIV POKLON IZ LEDA

Limitirana kolekcija King platnenih torbi by Matija Vuica

Matija Vuica dizajnirala limitirane King torbe – evo kako do njih!

U suradnji s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Matijom Vuicom, Ledo je ovog ljeta pripremio neodoljivo iznenađenje za svoje najvjernije potrošače – limitiranu kolekciju King platnenih torbi by Matija Vuica!

Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje modne revije održane u dvorcu Trakošćan na kojoj je predstavljena kolekcija „Kraljevstvo za KING“, modna dizajnerica Matija Vuica ponovno se zaigrala s Kingom i pripremila modnu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o urbanim platnenim torbama jedinstvenog kroja za nošenje preko ruke ili ramena, a koje će zahvaljujući svom neupadljivom dizajnu dobro izgledati uz svaki ljetni outfit.

Osim po svom jedinstvenom dizajnu koji je osmislila dizajnerica čije kreacije nose brojne poznate osobe sa scene, King torba je posebna i zbog toga što su ju izradili korisnici Uriho – ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

S Ledom je uvijek užitak surađivati jer se divno nadopunjujemo u zajedničkim projektima. Oduševilo me što je odabrao domaćeg proizvođača URIHO, to je danas rijetkost u ovakvim projektima. Promocija takve ustanove vrijedna je svake pohvale“, izjavila je dizajnerica Matija Vuica.

Ako i vi želite ovoga ljeta plijeniti poglede dizajnerskom torbom Matije Vuice i Kinga, sve što trebate napraviti je na odabranim Crodux i Tifon benzinskim postajama kupiti bilo koja tri King sladoleda te tako nastaviti svoje putovanje uz neodoljiv poklon iz Leda.

Ova posebna ljetna akcija na odabranim Crodux lokacijama traje od 1. do 31. srpnja, dok je na odabranim Tifon lokacijama u trajanju od 15. srpnja do 15. kolovoza. Odnosi se na sve King sladolede u ponudi, a među kojima se zasigurno ističe najnoviji član King obitelji - King Temptation.

King već više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, posebnim i neodoljivim kombinacijama okusa. Iako se okusi tijekom godina mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega par riječi - kraljevski sladoled božanstvenog okusa sa sastojcima premium kvalitete. Ne zove se King uzalud - kralj užitka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 17:41