GOLD KNJIGE

Literatura za ljeto 2018.

 

Ljeto, plaža, mir, tišina... i čitanje. Idealno godišnje doba za guštati u knjizi koju ste već dugo htjeli pročitati, ali niste stigli od posla. Ovo su knjige koje definitivno preporučujemo!

1. Nazivaju je "biblijom dizajna interijera". Knjiga Interijeri Arhitektura Dizajn daje cjelovit kronološki tijek uređenja interijera od prapovijesti pa sve do današnjih dana.

2. Blogerica Anne Sage autorica je ove knjige naziva "Sage Living" u kojoj vam otvara vrata genijalnih personaliziranih prostora poput kuhinje iz snova holističkog nutricionista, eklektčnog dnevnog boravka svjetskog putnika...

3. Iz Vitrina dizajn muzeja stiže knjiga od 1000 stranica koja dokumentira oko 1691 predmeta, od kojih 550 s detaljnim tekstovima.

4. Knjiga sadrži čak 60 novih dramatičnih rezidencija širom svijeta, itekako vrijednih za proučiti.

5. Naučite sve o stilovima kao što su Art Deco, modernizam i High-Tech, i pronađite inspiraciju u galerijama LEGO modela i zatim sve to izgradite. Zabavno i poučno!

6. Ovo su najvažniji koncepti dizajna, ukrašavanja i namještaja u 300 jednostavnih, običnih grafika. Ove šarene, lako razumljive ilustracije vas podučavaju sve što je potrebno za lijepo uređenje i ukrašavanje vašeg doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:42