Instagram preporuka

Little big bell, najbolji blog koji se bavi temom interijera

Unesite boje u vaš dom i na vaše Instagram objave

Svako malo smo toliko zaokupljeni listanjem naših Instagrama da nam u toj aktivnosti vrijeme jednostavno proleti. Kada je već tako, možemo se pobrinuti da za to vrijeme gledamo divne fotografije veselih interijera koje će nas i same inspirirati za sljedeći projekt u našim domovima.

Iza Instagram profila Little big bell stoji Geraldine, blogerica s londonskom adresom. Nagradu za najbolji blog koji se bavi temom interijera osvojila je s razlogom. Njen stil odlikuju upravo boje, zaigranost i chic dodir.

Stoga smo izdvojili nekoliko fotografija koje i vas mogu inspirirati za sljedeće pothvate u vašim domovima.

Usklađene boje zidnih dekoracija sa simpatičnim i zaigranim natpisima su definitivno nešto što na prvi pogled poželimo preslikati i na svoje zidove.

Jednobojnom kauču Geraldine je dodala svoju zaigranu crtu – ukrasni jastuci raznih boja i uzoraka savršeno se uklapaju u dnevnu sobu. Prostoriju dodatno oživljava i velika slika koja stoji kao samostalna dekoracija na zidu.

Ako i u vašem interijeru prevladava bijela boja, dodajte joj nježne pastelne boje u duginim nijansama, i to kroz posuđe.

Veliki žuti elementi s dodatkom crne boje također će razbiti sterilni dojam koji ostavlja bijela boja, posebno ako se radi o dječjim sobama gdje su veselo i šareno uvijek poželjne karakteristike.

Izvor: brit.co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:46