MADE IN CROATIA

Love my space trgovina otvorena u Medulićevoj ulici

Najslađe stvari za sobu vašeg mališana

Jeste li čuli za Love my space, hrvatski brend specijaliziran za lijepo dekoriranje dječjih soba? Donedavno je sve funkcioniralo samo preko web-shopa, a sada je otvoren i dućan u centru Zagreba.

- Posao s web-shopom započela sam prije godinu i pol i radila sve od kuće, gdje sam dio stana pretvorila u ured i skladište i to mi je prvo vrijeme bilo super. Kasnije sam shvatila da dobar dio “radnog vremena” trošim i na kućanske poslove te da nemam puno kontakata s ljudima, pa sam odlučila posao iseliti iz svog doma. Dugo je postojala želja za vlastitim malim dućanom i jednog dana sam se jednostavno odlučila na taj pothvat - priča nam Nikolina Kamalić, osnivačica brenda.

Dodaje kako je idealan prostor tražila godinu dana i konačno ga pronašla u novoj zgradi u Medulićevoj ulici koja ima izrazito visoki strop, viši od 4 metra, pa je zbog toga dućan zamišljen kao mala montažna galerija u kojoj se mogu pronaći najrazličitiji detalji za uređenje dječjih prostora na jednom mjestu, od zidnih dekoracija, tepiha, baldahina, rasvjete, šatora, malog namještaja i sličnog.

- Osim vlastitog dizajna, zastupamo nekoliko velikih stranih brendova, poput A little lovely company, Cotton sweets, MrMaria design i druge… Također imamo u ponudi i nekoliko naših domaćih, poput Love Ana design malih dječjih vješalica i Fairytulle suknjice od tila.

Ponudu ćemo stalno dopunjavati drugim brendovima i proizvodima i taj proces otkrivanja novih cool dječjih detalja me posebno veseli - kaže Nikolina i ističe kako ozbiljno planira obilaziti barem jednom godišnje i popularne dječje sajmove kao što je Playtime Paris, u potrazi za novitetima za svoj dućan.

Foto: Biljana Blivajs/Hanza Media, Love My Space

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 10:16