KOPIRAJ STIL

Majstor boja, stilist Dennis Valencia

 

Kada poželite zaroniti u svijet sočnih boja i nadahnuti se sjajnim kombinacijama, dovoljno je da pogledate radove švedskog stilista Dennisa Valencia. I neka vas ne zavarava činjenica da dolazi iz Skandinavije - bijeli interijeri su prava rijetkost među njegovim djelima i gotovo svi prostori koje Dennis stilizira za kataloge i web stranice poznatih brendova, mogu se lako primijeniti u stvarnom životu.

Dennisov izniman osjećaj za boje omogućuje mu da stvara višeslojne kombinacije boja, tekstura, uzoraka u svojim radovima. Odabirom takvih hrabrih boja prilikom uređenja, interijer postaje upečatljiv. Samo pogledaj njegove spavaće sobe. Nakon dugih i sivih radnih dana, one su poput otoka koji spašava. Takve boje u spavaćoj sobi zasigurno će izazvati osmijeh čim u nju uđete.

Plava i zelena za dnevnu sobu? Zašto ne. Ova kombinacija za interijer prilično je hrabra, po našem mišljenju, ali oni koji se odluče za nju nema sumnje da će iznenaditi svoje goste. Plava i zelena boje stvaraju osjećaj svježine i istovremeno su neobjašnjivo tajnovite. Svaki detalj interijera ove dnevne sobe ne čini se sam po sebi smislenim, ali način na koji se nadopunjuju stvara idealnu sliku. Čak postoji i roza jastuk na kauču kao konačna točka ovog hrabrog dizajna, koji nam je ponudio Dennis Valencia.

Izvor: agentbauer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:15