NEKA VAS NADAHNE NA PROMJENU

MAKEOVER TJEDNA: Kako je staromodna kuhinja postala moderni kutak u domu

 Peter Rymwid
Pogledajte kako je donedavno staromodna i dosadna kuhinja postala oličenje stila, i sve to zahvaljujući promjenama koje su ju u potpunosti 'transformirale'

Uređenje kuhinje nikad nije jednostavan zadatak, pogotovo ako se radi o renoviranju već postojećeg prostora. Danas vas vodimo u jedan od takvih interijera, kuhinju koja je s godinama poprimila zastarjeli izgled, a vlasnici su poželjeli vratiti joj stari sjaj. U tome im je pomogla Aparna Vijayan, arhitektica i dizajnerica interijera koja potpisuje ovaj divan makeover.

Foto: Aparna Vijayan

- Željela sam stvoriti glamuroznu kuhinju kako bi vlasnici kuće, inače oboje zauzeti liječnici koji rade duge sate, u njoj mogli provesti svoje slobodno vrijeme zabavljajući prijatelje i obitelj u modernom, ali učinkovitom prostoru. U kuhinji postoji otok za pripremu hrane, zajedno s poluotokom na kojem njihovo troje djece može jesti ili pisati domaće zadaće - rekla je dizajnerica za portal My Domaine.

Foto: Peter Rymwid

U tome je itekako uspjela te od zastarjele kuhinje stvorila predivnu modernu prostoriju za uživanje. Kombinacija ljubičastih tonova u prostoru te materijali poput metalnog srebra i zlata daju ovom prostoru futuristički osjećaj.

Foto: Peter Rymwid

Isto tako, luksuzni srebrni ventilacijski paneli na poluotoku pametno skrivaju matičnu ploču, što je još samo dodatni plus u čitavom makeoveru. Moramo priznati da na prvu ne bismo ni prepoznali ovu kuhinju, a tko zna, možda i vas ovaj divan primjer potakne na promjenu!

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:23