MAKEOVER

Mala kupaonica iz pedesetih dobila je novo ruho u 10 dana

 

Kupaonica u koju vas danas vodimo stara je 63 godine, a od tada je imala samo nekoliko malih preinaka. Vlasnici kupaonice nedavno su odlučili da je vrijeme za mali makeover kako bi je učinili suvremenijom. Promijenili su samo nekoliko elemenata, unajmili radnike i nakon 10 dana radova su imali novu kupaonicu.

Jedine dvije stvari koje nisu mijenjali su tamno zelene pločice na zidovima i kada u ružičastoj nijansi koja je bila popularna 1950.-ih, a posljednjih je godina doživjela veliki povratak. Ova kombinacija boja kupaonici daje eleganciju i retro stil, koji savršeno nadopunjavaju novi elementi.

Vlasnici su odlučiti promijeniti staru WC školjku, u novu modernu bijelu te malo spustiti vodokotlić. Iznad su ostavili prostor za policu te postavili dvije fotografije. Promijenili su i umivaonik te komodu na kojoj stoli. Odlučili su se stari porculanski umivaonik zamijeniti novim bijelim granitnim. Također, staru drvenu komodu, zamijenili su jako sličnom bijelom komodom.

Dodatnu eleganciju kupaonici daju i nova sjenila na zidovima, decentnog uzorka. S podova su uklonili klasične bijele keramičke pločice te postavili mramorne s bijelo sivim uzorkom koje su odlično zaokružile novo uređenje ove stare kupaonice.

Izvor: apartmenttherapy
Foto: M. Balik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:04