BOŽIĆNI KUTAK

Mala tajna uređenja savršene blagdanske police u domu

Podsjetnik: nemojte zaboraviti na police i prozorske daske!

Ove blagdane ne znate gdje biste sa svim DIY božićnim projektima i priželjkujete dom poput onih s Pinteresta i Instagrama? Znamo da nećete zaboraviti, ali donosimo vam mali podsjetnik kako police i prozorske daske mogu biti idealno mjesto za dekoriranje. Na nekoliko tjedana ova mjesta mogu postati dom pravoj blagdanskoj čaroliji.

Nekoliko neizostavnih elemenata na policama su girlande u različitim veličinama i oblicima, svijeće, lampice i poneki mali borić. Svi ostali elementi su u potpunosti na vama. Sigurni smo da ovih blagdana imate odlične ideje za DIY projekte koji će pronaći svoje mjesto na ovim bajkovitim blagdanskim uređenjima polica.

Otkrit ćemo vam i malu tajnu savršeno uređenje police. Naime, elementi trebaju biti posloženi n a različitim razinama kako polica ne bi izgledala "prazno".

Možete malo doraditi svoju policu kako bi vam bilo jednostavnije dekorirati je. Uz nekoliko čavlića jednostavnije ćete postaviti lampice ili božićne čarape koje će visjeti s police. Osim toga, ne zaboravite na božićne citate. Uz jako mali financijski ulog (jedan A4 okvir i printanje citata na bijeli papir) možete imati predivnu dekoraciju za vašu božićnu policu koja će joj dati toplinu i karakter, a u isto vrijeme će joj dati na visini.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:34