8 sjajnih makeovera kupaonica

Male kupaonice prije i poslije

Mijenjanje izgleda kupaonice veliki je izazov. Kompletna renovacija često je jedino logično i prihvatljivo rješenje. No, prije samog početka bitno je da odaberete komponente prema stilu uređenja koji volite i prema dnevnim potrebama cijele obitelji.Dodavanje elemenata za odlaganje, bojenje zidova ili potpuna renovacija sve su to ključni aspekti jednog makeovera. U nastavku vam donosimo 8 kupaonica prije i poslije renoviranja.

Smeđi zidovi, drveni pod i veliki umivaonik smanjivali su potencijal ove male kupaonice.

Kompletna promjena mijenja prostor, daje se na važnosti pločicama s dekorativnim uzorkom. Crni mramor u paru s čeličnim postoljem i ogledalom u trendi kožnom okviru upotpunjuju minimalističku estetiku prostora.

Kompoziciju ove skromne kupaonice činile su monokromatske boje i ujednačeni detalji suvremenog dizajna.

Veliko ogledalo dalo je prostor manjim personaliziranim ogledalima na popločenom zidu, dok umivaonik od svijetlog drva daje ugodan kontrast tamnim pločicama i bakrenim detaljima.

Ova prosječna kupaonica bez boje i živosti očajno je žudjela za promjenom.

Bijeli pločice na zidovima i drveni umivaonik dali su ovoj kupaonici novi ugođaj, dok su police iznad WC-a odlično rješenje za odlaganje stvari.

Manjak prirodnog svjetla i tamne boje glavni su nedostatak ove kupaonice.

Ovo je dokaz da se jednostavnim potezima može puno postići. Nova boja zidova i zidne tapete grafičkog uzorka, bez velikih promjena, pridonijele su značajnoj estetskoj promjeni.

Tamni zidovi i ornamentni okvir za ogledalo mogu pridonijeti skromnom izgledu, ali s minimalističkim stilom može se postići više.

Monokromatska shema s pregršt zemljanih elemenata i elegantni metalni detalji modernizirali su prostor, dok dekorativan tekstil daje smirujuću notu.

Blijede boje činile su je starom, a veliki umivaonik oduzimao je dragocjen prostor.

Briljantan i lagani makeover potpuno je transformirao ovu malu kupaonicu. Odvajanjem umivaonika dobilo se bez puno napora više prostora i prozračnosti. Elegantan rustikalan dekor, industrijska rasvjeta i drvena tekstura daju toplinu i karakter.

Jednostavne podne pločice i zidovi krem boje s industrijskim detaljima činile su prostor tmurnim.

Mornarsko-plavi ormarići i geometrijski podovi dolaze do izražaja kod bijelih zidova. Drvene police umjesto ormarića ostavljaju dojam većeg prostora. Rasvjeta u obliku žarulje obješene ispred ogledala daje lijep šik akcent.

Roza zidovi i kada, drveni podovi i zlatni detalji. Ova kupaonica je imala potrebu za modernim promjenama.

Kompletno bijela unutrašnjost unosi lagan i prozračan osjećaj u prostoriju. Police od starog drva daju ekstra prostor za odlaganje, a malo bijele boje je transformiralo kadu.

Izvor: domino.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:42