MINI BOR

Neodoljivo hrvatsko božićno drvce idealno za veće, manje i najmanje prostore

 Privatna arhiva
Nakon blagdana najbolje je presaditi ovu malenu smreku u veću teglu, vrt, park ili šumu

Supružnici Anja i Matija Đurinek na kućni prag dostavljaju posebnu vrstu smreke koja visinu od dva metra doseže tek za 20 godina.

image
BRUNO RANKOVIC/

Ako ste od onih koji u vrijeme blagdana u svom domu vole miris i izgled prirodnog bora, ali vam padne mrak na oči kada se sjetite da tešku jelu visoku dva metra morate dotegliti, primjerice, na četvrti kat bez lifta, mini bor je savršeno rješenje za vas. Na ideju o mini boru došli su supružnici Anja i Matija Đurinek.

Visine 55 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, mini bor donosi pravi miris Božića. Stane u svaki kutak vašeg stana, sobe, ili ureda. Praktičnost je njegova najveća vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode, manje prostore.

image
Privatna arhiva

Vrlo je jednostavan za održavanje, potrebno mu je malo vode svakih par dana i on će vam biti zahvalan. Nakon blagdana se može presaditi te i dalje pratiti kako raste u vlastitom vrtu, na balkonu, obližnjem parku ili šumi.

Nakon blagdana najbolje je presaditi ovu malenu smreku u veću teglu, vrt, park ili šumu.

image
Privatna arhiva

- Volimo reći da je MINI BOR zapravo džepno izdanje božićne jelke, u kojem se može uživati još dugi, dugi niz godina.- kažu supružnici Anja i Matija Đurinek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 12:22