TAJ MRAČNI PREDMET ŽELJE

Minijaturna perilica suđa koja ne treba priključak za vodu

    AUTOR:
    • Andrea Marić

  • OBJAVLJENO:
  • 07.08.2018. u 02:45

Istina, nemamo svi perilicu za suđe. Nemamo svi ni mjesta za nju u (baš svakoj) svojoj kuhinji.  Rješenje nudi mala prijenosna perilica koja će uskoro osvojiti tržište

Dok neki tvrde da im pranje suđa pomaže u sređivanju misli, mnogi od nas znaju da isto to, samo na još bolji način, omogućuje i dokolica. A dokolicu omogućava – perilica! Ako je nedostatak prostora vaša izlika što još nemate tu korisnu spravu, rješenje je na horizontu. Tetra je naziv novoga čuda tehnike koje će, za samo 300 dolara, već ove godine omogućiti korisnicima malih stanova da dignu ruke od suđa.

 

Mala, prenosiva perilica koja čak ne treba ni priključak na vodu nastaje u okrilju tvrtke Heatworks koja je inovirala i sam postupak grijanja vode. Koristeći grafitne elektrode za grijanje minerala u vodi, omogućili su uređaj koji se samo uključi u struju, a voda se jednostavno ulije ručno.

Čini se vrlo mala, no u nju stanu po dva kompleta tanjura

 

Uz to što je dizajnerski dorađeno, Tetra je superkompaktno, pametno i energetski učinkovito rješenje. Perilice troše manje vode nego ručno pranje posuđa, a prema izračunu Tetrinih tvoraca, ova perilica će jednom dvočlanom kućanstvu godišnju potrošnju vode smanjiti za više od 5500 litara.

Nema potrebe za ugradnjom – jednostavno se odloži na kuhinjski pult

 

Uz to što štiti okoliš, Tetra pere i tekstil te nudi revoluciju u organizaciji vašeg slobodnog vremena. A s tim svojim prozirnim kućištem toliko je slatka da bismo dio novostečenog vremena rado proveli - promatrajući je kako radi!

U ovoj se perilici bez gužvanja peru i manji tekstilni predmeti

 

Izvor: Fast Co. Design

Izdvajamo

Iz drugih medija