SHOPPING

Mömax - oaza inspiracije i modernog namještaja napokon i u Zagrebu!

 

Od 13. lipnja Zagreb ima novu destinaciju za sve ljubitelje modernog asortimana za uređenje doma koji će im osigurati puno inspiracije, dobrih ideja i odličnih rješenja. Kako bi životni prostor uvijek bio ugodna oaza zabave, odmora i opuštanja, tu je Mömaxova bogata ponuda, koja se zasniva na kreativnom dizajnu, jednostavnosti i udobnosti te praćenju svjetskih trendova. Više o ponudi rekla nam je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa.

- Sretni smo što kupcima nudimo više mogućnosti, moderne koncepte, fantastičan izbor i povoljne cijene koje omogućavaju da svoj dom transformirate začas! Kod nas ćete naći proizvode za uređenje dnevnih i spavaćih soba, kuhinja, kupaonica, blagovaonica, ureda, predsoblja, soba za bebe, djecu i mlade, za uređenje vrta, širok izbor svjetiljki, razne komade namještaja, ukrasne i tekstilne proizvode, kao i one za kućanstvo - ističe Martina Perić.



Mömax, austrijski lanac trgovina namještaja koji djeluje pod sloganom "I svijet je odmah ljepši", ove godine slavi svoju 15. obljetnicu, a prva poslovnica u Hrvatskoj 66. je na europskom tržištu.

- Mömaxov koncept zasniva se na ideji novog i modernog dizajna namještaja odlične kvalitete. Naši su proizvodi pristupačnih cijena i moderno dizajnirani kako bi savršeno upotpunili svaki prostor, od prostranih soba do malih stanova, koje možete vidjeti u svim našim poslovnicama. Dodatna jeprednost što kupcima stoje na raspolaganju naše brojne usluge! Posebnu pozornost privlače naši izložbeni odjeljci, koji su najzanimljiviji dio naše poslovnice zato što je svaki kutak odraz uređenog stana od 25 i 70 četvornih metara. Naši kupci mogu uživati u inspiracijama i atraktivnim idejama za uređenje vlastitog modernog i trendi doma - kaže voditeljica marketinga Mömaxa.

Poslovnicu u Zagrebu možete posjetiti na Slavonskoj aveniji 106 (Ivanja Reka).

- Zahvaljujući velikom izboru proizvoda po pristupačnim cijenama, Mömax cijeli tjedan od otvorenja izaziva velik interes. Nudimo brojne mogućnosti kako bi svaki kupac ostvario svoje ideje i zato svatko može dobiti prilagođeno rješenje u skladu sa željama i potrebama koje se tada može brzo i jednostavno realizirati. To ne olakšava samo planiranje nego osigurava laku i uspješnu kupnju zbog koje ćete dugo biti zadovoljni - dodaje Martina Perić. Više o Mömaxu možete pronaći na www.isvijetjeodmahljepsi.hr, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:34