ZA UPEČATLJIV PROSTOR

Moć uzorka u kupaonicama

 

Jedan od osnovnih elemenata kupaonice neizostavne su kupaonske pločice koje su temelj uređenja većine površina u ovoj prostoriji. Zbog praktičnosti već su odavno logičan izbor za oblaganje zidova i poda, a pri odabiru najboljeg rješenja za uređenje kupaonice treba imati na umu da malo boje i pažljivo odabran uzorak mogu prostoriju učiniti odličnim dodatkom ostatku interijera.

Neutralne kupaonice možda jesu najjednostavnije rješenje. Budući da se osnovno uređenje kupaonice ipak ne mijenja tako često, zašto ne bismo otpočetka unijeli u nju malo dinamike i vizualne zanimljivosti zbog koje će se godinama doimati svježe i moderno? Upotreba kupaonskih pločica koje zajedno stvaraju kompleksne uzorke odličan je način da to postignemo.

Čak i neutralna paleta na pločicama izgleda izvrsno kada je posložena u obliku intrigantnog uzorka. U kombinaciji s jednostavnim ostatkom uređenja pod kupaonice u različitim bojama i uzorcima izgleda razigrano i vedro. U nastavku pogledajte odlične primjere kupaonskih podova s različitim uzorcima i u raznovrsnim bojama koji čine prostoriju posebno upečatljivim prostorom.
 

 

Izvor: Top Dreamer

Izdvajamo

Iz drugih medija