INSPIRACIJE ZA UREĐENJE KUPAONICE

MOĆNE, ELEGANTNE I LUKSUZNE Ovo su najljepše crne kupaonice!

 Instagram/@gold_is_a_neutral
Tko kaže da crna boja nije savršena za kupaonice?

Crna boja najčešće se koristi u minimalističkom stilu uređenja interijera, zbog čega je upravo ta nijansa najčešći odabir za dekoriranje kupaonice koja je često jedna od najmanjih prostorija u našim domovima. Ova boja je sve, samo ne dosadna, a u životni prostor unosi određenu dimaniku i može ga potpuno transformirati. Crna se također oduvijek veže za osjećaj moći, eleganciju i luksuzni izgled svakog interijera.

Materijali koje odaberete za crne elemente u kupaonici mogu itekako definirati njezin čitavi stil. Isto tako, ova će se tamna nijansa savršeno uklopiti sa svijetlim elementima, lagano lakiranim, ali i finiširanim mat teksturama u interijeru.

Crna boja može se naći na bilo kojem dijelu opreme i namještaja u kupaonici, a u ovom trenutku najveći su trend tuš miješalice, slavine i rasvjetna tijela u crnoj boji, ali jednako tako i crne keramičke pločice. isto tako, danas nerijetko crna dominira prostorom kao temeljna, odnosno bazna boja.

Osim klasične kombinacije crnih i bijelih nijansi u kupaonici koja uvijek izgleda sjajno, ova se boja također savršeno uklapa k drugim nijansama poput smeđe, sive, pa čak i plave. Odlično rješenje jesu i srebrni ili zlatni elementi u interijeru poput kupaonice. Ipak, bitno je pripaziti da se eventualno ne 'pretjera' s naglašenim detaljima kako se ne bi stvorio kičast ili prenapadan izgled u kupaonici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2024 01:11