NOĆ VJEŠTICE

Moderne Halloween dekoracije

Donosimo nekoliko jeftinih ideja kojima možete svoj dom u trenu preobraziti!

Da, znamo, Noć vještica je američka izmišljotina, i nije baš da ima neke veze s našom tradicijom. Ali prirediti Halloween tulum može biti taaaaaakoooo zabavno. Uz uobičajene izrezbarene bundeve, vještičje šešire i crne svijeće donosimo nekoliko jednostavnih, jeftinih ideja kojima možete svoj dom u trenu preobraziti u malu kuću strave za najotkačeniji tulum!

Halloween je običaj koji je pristigao iz anglosaksonskih zemalja. Slavi se 31. listopada, dan prije blagdana Svih Svetih. A "svrha" je da se maskirate što strašnije kako biste otjerali zle duhove. S obzirom na to da djecu veseli ovaj običaj, osobno ga podržavamo radi veselja koje zavlada gradom i izrezbarenih tikvi čija lica "ožive" u sumrak. Voljeli Halloween ili ne, morate priznati da upravo te tikve, poput upaljenih lanterni, vrate grad u neka prošla vremena, vremena vila, vještica i duhova, pa zavlada neka magija koja nas nakratko odnese od svakodnevice.

Baš zato, smo ovaj post posvetili ukrašavanju doma za Halloween. Riječ je o modernim ukrasima, koje jednostavno možete izraditi u krugu obitelji i pritom se dobro zabaviti. Za ove uradi sam ideje će vam trebati: malo boje, kist, bundeve i tikve te pola sata slobodnog vremene. Inspirirajte se!

Izvor: digsdigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 07:30