Moderne zidne i stropne vješalice za vaš hodnik

 

Jesen je pred vratima, jutra i večeri su hladnije, što znači da je došlo vrijeme za topliju odjeću i jakne. No, gdje ih objesiti nakon dolaska kući? Gdje odložiti kišobran? Uskoro će vam trebati lijepo dizajnirani stalak za ogrtač, ako ga nemate, a mi smo ćemo danas s vama podijeliti sjajne ideje kako biste spremno dočekali nadolazeću jesen. 

Zidni nosači i kuke

Kada je riječ o zidnim nosačima i kukama mogućnosti su zaista beskrajne. Najjednostavnija opcija je kuka pričvršćena direktno na zid, ali pritom ne mislimo na obične kuke, već moderne koje vam neće nagrditi ulazni prostor. Također, možete dodati drvene ili metalne nosače vašem zidu i obojiti ih u odgovarajuću boju. Trenutno je vrlo popularna grupa šarenih točkica postavljenih na zid na kaotičan način. Izgledaju veselo i privlačno, a osim na zidu, možete ih pričvrstiti na vrata ormara.

Što se tiče drvenih pruga s kukama na zidu, dosta ih jednostavno možete i sami izraditi, i personalizirati. Ako vam je potrebno više prostora za pohranu, razmislite o drvenim pločama za zid, koje također ne oduzimaju puno prostora, a mogu biti različitih dimenzija, ovisno o vašim potrebama. Dakako, nikako ne smijemo zanemariti tradicionalne drvene ili metalne stalke koji će odgovarati mnogim stilovima uređenja i dekorativnim temama.

 

 

 

Stropni nosači

Ako ne možete ništa pričvrstiti na zid ili ste u potrazi za neobičnim rješenjima, isprobajte stropne opcije. Možete objesiti tradicionalne držače za vješanje odjeće, što je vrlo prozračna opcija idealna za mali ulaz. Ili kupite moderne konope u boji i objesite ih za strop. U nastavku potražite još zanimljivih ideja, koje smo prikupili za vas.

Izdvajamo

Iz drugih medija