ELIE SAAB Maison

Modni dizajner Elie Saab lansira kolekciju namještaja

Ugledni libanonski modni dizajner Elie Saab, omiljen zbog svojih lijepih večernjih haljina i vjenčanica, kreće i u svijet interijera. Nedavno je njegov brend najavio prvu kolekciju namještaja dizajniranu u suradnji sa švicarskom kompanijom Corporate Brand Maison – ELIE SAAB Maison

Trend ulaska modnih brendova u interijere se nastavlja. Ovoga puta je to poznati libanonski modni dizajner Elie Saab, koji je istoimenu robnu marku osnovao 1982. godine sa svega 18 godina. Od tada modna kuća Elie Saab etablirana je kao jedan od glavnih lidera u kategoriji visoke mode na globalnoj razini, sa sjedištem u Parizu i Bejrutu, a s novom MAISON linijom namještaja, Elie Saab se pridružuje premijernoj ligi svjetskih luksuznih modnih i lifestyle brendova u svijetu.

Nova kolekcija namještaja nastala je u suradnji sa švicarskom dizajnerskom tvrtkom Corporate Brand Maison i bit će premijerno predstavljena u travnju na Međunarodnom sajmu namještaja u Milanu, Salone del Mobile. Ugovor između dvije tvrtke je dugoročni i nove će kolekcije izlaziti svake godine.

Arhitekt Carlo Colombo iz Corporate Brand Maison zadužen je za to da Saabovu viziju pretoči u liniju luksuznog namještaja za dnevni boravak, spavaću sobu i blagovaonicu.

Među komadima koji će biti predstavljeni u travnju su kauč s ugrađenim policama ispod zlatnih naslona za ruke, krevet, stol i stolci te rasvjetna tijela. Svi komadi su inspirirani estetikom Elie Saab brenda – odlikuju ih prirodni oblici u paleti mekih nijansi, pastelni i sivi tonovi te detalji od nehrđajućeg čelika, bronce i mramora.

Foto: www.eliesaab.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:33