Objekt žudnje

Na policama Borova pojavila se nova jesenska kolekcija The Big Blue!

 

The Big Blue je najmlađi brend Borova te je u vrlo kratkom periodu postao neizostavan modni detalj žena i muškaraca koji biraju kvalitetu i udobnost. Svaki par obuće The Big Blue izrađen je ručno u tvornici Borovo od prirodnih materijala i kože što je dodatni razlog zbog kojeg je brend toliko neodoljiv.

 

Obuća The Big Blue je namijenjena je svima koji biraju opušteni i poslovni stil, a istovremeno se ne žele odreći elegancije i kvalitete. Nekoliko je različitih modela obuće – na navlačenje, na vezice i na patent, a koji zadovoljavaju sve modne zahtjeve.

 

 

Cijela kampanja snimljena je u Vukovaru, u tvornici Borovo, na šetnici uz Dunav, u Muzeju grada Vukovara i na riječnom brod Bajadera. Lokacije su dodatno naglasile kako raskoš kolekcije The Big Blue tako i samog grada Vukovara.

 

Kolekciju čini ukupno devet modela, pa će žene moći birati između šest modela, a muškarci između tri. Modeli obuće The Big Blue dostupni su u prodavaonicama Borovo te dio kolekcije i na shopu www.borovo.hr po cijeni od 449,00 kn.

Foto: Borovo

Izdvajamo

Iz drugih medija