TOP 5 PROIZVODA

Uz ove najbolje ekološke proizvode možete spriječiti zagađenje okoliša, pogledajte kako!

Pogledajte koje smo ekološke proizvode izdvojiti za vas!

Zagađenje okoliša plastikom postalo je jedan od najvećih problema, odnosno izazova našeg društva tijekom posljednjih desetljeća. Upravo zbog toga, sve se veći broj ljudi odlučuje za održive alternative. Kako bismo vam pomogli da i sami sudjelujete u ovom procesu, za vas smo odabrali niz ekoloških proizvoda koji mogu zamijeniti širok raspon često korištenih proizvoda koju nisu ekološki pristupačni. Od obuće, vrećica za kupovinu do slamki i rukavica za čišćenje, ponuda nas je iznenadila raznovrsnim materijalima i živim bojama.

1. Obuća od australske merino vune

Ne dajte se prevariti drugim materijalima, uključujući 'običnu' vunu. Ništa se ne može usporediti s vunom visoke klase merino. Lagana, fleksibilna i udobna... ova vrsta materijala prirodno je otporna na mirise i vaša stopala u njoj mogu 'disati'. Ekološki su prihvatljive, a možete ih nositi sa ili bez čarapa. I to nije sve, možete ih prati u stroju, jedino je važno da pritom uklonite uloške kako se ne bi oštetili prilikom pranja u perilici.

2. Slamke za višekratnu upotrebu

Zaboravite na plastične slamčice koje samo oštećuju okoliš! Sada na stranicama Amazona možete nabaviti, odnosno naručiti slamke koje su ekološki prihvatljive, a možete ih koristiti i više puta. Prigodne su, lako se prenose te dolaze u različitim bojama zbog čega mogu biti i idealan estetski dodatak. Naime, milijuni plastičnih slamki svakodnevno se koriste i odlažu te nisu biorazgradive, a time zagađuju okoliš. Koristeći našeove ekološki 'osviještene' slamke možete, barem jednim dijelom, osobno spriječiti daljnje zagađenje.

3. Solarni punjač za mobitel i druga elektronička sredstva

Ovaj kompaktan, pristupačan i vodootporan solarni punjač odlično će vam doći ako želite puniti bateriju na svom mobitelu, a pritom ne zagađivati okoliš. Naime, sada na Amazonu po pristupačnoj cijeni možete kupiti ovo cool ekološki prihvatljivo pomagalo koje će vam dobro doći, kako kod kuće, tako i na putovanjima.

4. Digitalni zidni sat za kupaonicu

Skloni ste dugim tuširanjima i tako trošite vodu više nego što biste trebali? Sada postoji rješenje, a ono se krije u digitalnom satu koji će mjeriti duljinu vašeg tuširanja. Možete ga ugraditi na zid, vodootporan je i ne smeta mu vlaga. Naručiti ga možete na ovoj poveznici.

5. Satovi napravljeni od održivih materijala

Što kažete na ekološki prihvatljive satove? Ako ste za, Amazon ima pravo rješenje za vas. Naime, sada možete nabaviti satove napravljene od održivh materijala koji ne zagađuju okoliš, odnosno od prirodnog drva i nehrđajućeg čelika. Svaki sat ručno je obrađen pomoću tradicionalnih tehnika obrade drva, čime se osigurava jedinstvenost svakog komada. Osim toga, sat se može podesiti za bilo koju veličinu na ručnom zglobu.

6. Termostat za kontroliranje temperature u svakoj prostoriji vašeg doma

Uštedite energiju i pritom održite željenu temperaturu u svakoj prostoriji svoga doma koristeći ovaj ekološi prihvatljiv termostat. Dolazi u nekoliko boja, izgleda lijepo te će se savršeno uklopiti u gotovo svaku prostoriju vašeg doma. Naručiti ga možete na ovom linku, a sa samo nekoliko ručnih podešavanja, ovaj termostat učinit će vaš dom, ne samo pametnim, već i energetski učinkovitim.

Izvor: Designrulz.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 19:22