TOP 10 PROIZVODA

Najbolji namještaj za male prostore iz Ikea kataloga

 

Ako postoji jedna stvar u kojoj je Ikea najveći majstor, onda je to opremanje malih prostora. Uđite u bilo koju od njihovih trgovina i naći ćete model stana ne veći od 20 kvadrata, koji će nesumnjivo biti bolje organiziran od vašeg doma, koji vjerojatno ima puno više četvornih metara. No, prava čarolija Ikeinog namještaja leži u činjenici da, čak i ako ne živite u tako skučenom prostoru, njihova rješenja možete koristiti kako biste maksimizirali ono što imate.

U stalnoj potrazi za novim idejama i inspiracijama odlučili smo istražiti njihovu web stranicu i podijeliti s vama najbolje proizvode iz novog kataloga za svaku sobu u domu. Od savršeno skrivenog kreveta za spavaću sobu do police za cipele, nastavite čitati i pripremite se za optimizaciju svog prostora.

Preklopni stol NORDEN (1.599 kn)

Stolovi na preklapanje postoje stoljećima – s dizajnom koji štedi prostor nije ni čudo zašto. NORDEN ima jednostavan, skandinavski izgled i nekoliko ladica u središtu za pribor za jelo i ubruse. S ovim malim, zgodnim stolom možete urediti mali, ali i veliki prostor, podesiti veličinu prema potrebi i ugodno smjestiti 4 osobe.

KNOTTEN, radni stol za stajanje (1.099 kn)

Ovaj stol za stajanje moderna je verzija tradicionalnog pisaćeg stola, idealnog kao informativno središte cijelog doma – ima mjesta za kalendare, poštu, ključeve i ostale sitnice. Ima nekoliko mjesta za odlaganje različitih veličina, a dizajniran je za predmete poput laptopa ili torbi. Ima i kukice na koje možete obijestiti ključeve i druge sitnice. Što je najbolje, možete ga postaviti u sredinu sobe jer je stražnja strana obrađena.

NIKKEBY, stalak za odjeću (399 kn)

Pozdravi se sa stolicama prepunima odjeće i upoznaj ovaj višefunkcionalni stalak za odjeću. Savršen za vješanje odjeće koja je nošena nekoliko puta i organiziranje nereda u spavaćoj sobi ili hodniku. Vijci za sastavljanje funkcioniraju i kao kuke za vješanje dodatnih stvari poput torbi, šalova i jakni. Na NIKKEBY stalak za odjeću stane oko 8 – 20 vješalica s majicama, a
na policu stanu 1 – 2 para obuće.

KUNGSFORS šipka od nehrđajućeg čelika (29,90 kn)

Da, ovo je samo šipka, ali nemojte suditi knjigu prema koricama. Cijela linija KUNGSFORS maksimizira prostor u kuhinji sa šipkama, kukama i visećim priborom koji zauzima zidni prostor i oslobađa kuhinjsku radnu plohu. Posebno je prikladna ako vam nedostaju ormarići. Linija je uz to, inspirirana stručnjacima, ali prilagođeno vama. Baš kao u kuhinji restorana, fokus je na trajnim materijalima i pametnom zidnom odlaganju koje pruža dodatan prostor.

HOLMSUND, kutna sofa na razvlačenje (4.899 kn)

Ova se sofa brzo i jednostavno pretvara u prostrani krevet te pretvara dnevnu u spavaću sobu.

Prostor za odlaganje ispod sjedišta lako je dohvatiti i u njemu ima mjesta za posteljinu, jastuke, knjige. Također, počivaljku možete staviti na lijevu ili na desnu stranu sofe i promijeniti raspored kad god poželite.

ALGOT zidni držač s policama i vješalicama (290 kn)

Svestrani sustav gdje god je potrebno. Sve što trebate je složiti nosače na okomite zidne šipke i dodati police ili vješalice. Dijelovi iz ALGOT serije mogu se kombinirati na razne načine i lako prilagoditi potrebama i prostoru. Budući da nosači, police i dodaci trebaju samo kliknuti u položaj, lako možete sastaviti, prilagoditi i promijeniti vaše rješenje za odlaganje. Može se koristiti bilo gdje u vašem domu, čak i na vlažnim mjestima kao što je kupaonica ili natkriveni balkon.

VALLENTUNA modularna sofa na razvlačenje (2.550 kn)

Svi moduli iz VALLENTUNA serije mogu se koristiti samostalno ili zajedno u kombinaciji i veličini koja najbolje odgovara vašim potrebama.

VALLENTUNA sofa je udobna, ima veliko sjedište i džepićaste opruge koje prate oblik tijela te se lako pretvara u krevet.

VILTO polica (499 kn)

Breza ima finu teksturu, blijede je boje i satenskog sjaja koji tamni s vremenom. Otvorene police omogućuju jednostavan pregled, a savršene su za stvari koje često koristite. Podesivi plastični nogari daju stabilnost i štite od vlage iz poda. Idealno za male kupaonice.

TJUSIG vješalica (79,90 kn)

Ova vješalica vam pomaže da organizirate jakne, kape, dodatke i obuću. Ima čist i jednostavan dizajn, a izrađena je od održivo uzgojenog masivnog drva, lako se postavlja i svima će se svidjeti. Pritom, možete postaviti dvije vješalice jednu na drugu, kako bi bolje iskoristili visinu zida ili jednu pored druge ako je potrebno i imate mjesta.

HEMNES element za obuću (998 kn)

Imat ćete mjesta za puno cipela jer svaki odjeljak ima dvostruke redove. Pomaže vam organizirati cipele, a istovremeno štedi prostor. Budući da element ima samo prednje noge, može se postaviti blizu zida iznad rubne letvice. Vaše će cipele u elementu za cipele imati dovoljno zraka i prostora kako bi što duže ostale kao nove. Što je najbolje, u ovaj element možete smjestiti minimalno 12 pari cipela.

GRANBODA komplet stolića, 3 komada (449 kn)

Dizajn ovog komada namještaja omogućuje vam lako postavljanje, korištenje za različite svrhe te usklađivanje s ostatkom namještaja u domu. Najmanji stol ima više rubove koji sprječavaju klizanje i ispadanje stvari sa stola kad se pomiče. Kad su stolovi u kompletu, najmanji stol postaje skriveno mjesto za odlaganje gdje možete spremiti svoje stvari, ali da se i dalje nalaze nadohvat ruke. Stolići se mogu koristiti pojedinačno ili gurnuti jedan ispod drugog radi uštede prostora Površina je izdržljiva i lako se čisti jer je izrađena od čelika premazanog prahom.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 18:18