ZAŠTO NE BISTE ISKORISTILI KUGLICE?

Najljepša božićna drvca napravljena od ukrasa

 

Ako ste u potrazi za originalnim božićnim idejama na dobrom ste mjestu. Danas vam donosimo primjere božićnih drvaca izrađenih od ukrasa.

Obješena božićna drvca

Obješena božićna drvca su ultra moderna i šik su alternativa uobičajenim borovima, a što je najbolje, ne zahtijevaju puno prostora. Živopisni ukrasi koji lebde iznad podu, mogu jako lijepo i prozračno izgledati. Možete koristiti ukrase u istoj boji samo različitog oblika ili koristite različite boje i veličine kako biste drvo učinili privlačnijim. Takvo stablo nije jednostavno izraditi, ali uvijek možete pronaći tutorijale i pokušati napraviti jedno.

Božićna drvca na zidu

Već ste na našim stranicama mogli vidjeti zidna božićna drvca, a neki od njih su napravljena samo od ukrasa. Formirajte veličinu i izgled željenih ukrasa. Ako živite u unajmljenom stanu, nemojte dodirivati zid, samo stavite ove ukrase na drvo ili šperploču, a zatim ga objesite na zid.

Stolna božićna drvca

Ako vam je potrebno stolno božićno drvce, možete ga napraviti od ukrasa i stiropor, ili čak možete zalijepiti ukrase jedno na drugo kako biste dobili oblik stabla. Ovo je vrlo jednostavan i brz uradi sam projekt koji svatko može izraditi i nema posebnih uputa.

Neobična božićna drvca

Neke druge ideje uključuju božićno drvce na ljestvama i okvirima, a na vama je da odaberete ono što imate pri ruci. Ideja je vrlo jednostavna - samo objesite ukrase i to je to! Nadahnite se i kreirajte svoje savršeno stablo od ukrasa.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 20:13